КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 16:42

Головна » 2014 » Серпень » 22
СТРАТЕГІЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ Федерації профспілок України, ЇЇ ЧЛЕНСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ (проект) І. Вступ Стратегія модернізації ФПУ, її членських організацій спрямована на зміцнення профспілкового руху, посилення його ролі і місця у громадянському суспільстві. Жорсткий наступ на права найманих працівників, зниження життєвого рівня, зростання безробіття, порушення роботодавцями трудових прав найманих працівників, утиск прав самих профспілок вимагають від них солідарності і єдності, результативності захисних функцій, вдосконалення організаційної структури й фінансового зміцнення, здійснення кон ... Читати далі »
Переглядів: 385 | Додав: adminslav | Дата: 22.08.2014

Згідно із статтею 16 Закону України «Про загальну середню освіту», навчальний рік у загальноосвітніх навчальних закладах незалежно від підпорядкування, типів і форм власності розпочинається у День знань – 1 вересня і закінчується не пізніше 1 липня наступного року. Структура навчального року (за чвертями, півріччями, семестрами) та тривалість навчального тижня встановлюються загальноосвітнім навчальним закладом у межах часу, передбаченого робочим навчальним планом, за погодженням з відповідним органом управління освітою. Режим роботи загальноосвітнього навчального закладу визначається ним ... Читати далі »
Переглядів: 297 | Додав: adminslav | Дата: 22.08.2014

З метою реалізації конституційного права на працю громадян, які вимушено переселилися з територій, де проводиться антитерористична операція, Міністерство соціальної політики та Міністерство освіти і науки звертають увагу керівників органів державної служби зайнятості та місцевих органів управління освітою на необхідність здійснення напередодні нового навчального року невідкладних і скоординованих дій для забезпечення працевлаштування вчителів загальноосвітніх шкіл та вихователів дошкільних навчальних закладів, які звертаються в пошуках роботи і не мають можливості надати відповідні документи д ... Читати далі »
Переглядів: 330 | Додав: adminslav | Дата: 22.08.2014

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України направив звернення до Прем’єр-міністра України А.П. Яценюка щодо намірів звузити права освітян та інших працівників бюджетної сфери. Йдеться про заходи меморандуму Міжнародного валютного фонду, спрямовані на скорочення чисельності працівників бюджетної сфери, укрупнення розмірів класів та шкіл, скорочення штатів, підвищення педагогічного навантаження для вчителів з 18 до 22 годин з метою скорочення видатків на галузь освіти. У складних соціально-економічних умовах саме освіта має стати підґрунтям для консолідації суспільства для виходу з криз ... Читати далі »
Переглядів: 407 | Додав: adminslav | Дата: 22.08.2014

Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz