КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 01:23

Головна » 2012 » Червень » 6 » 25 років під крилами Білого Ангела. Урочистості до дня міста. Хроніка подій
11:29
25 років під крилами Білого Ангела. Урочистості до дня міста. Хроніка подій
МІСТО БІЛОГО АНГЕЛА-ТИ НАДІЯ МОЯ! Славутич відсвяткував своє перше 25 річчя! В його долі, витканій із мрій і надій, тривог і пошуків, духовних і трудових досягнень – тисячі незабутніх подій та фактів. Місто живе і переконливо крокує в майбутнє. Ініціативою, натхненням, творчістю, невтомною працею славутичан вписані сторінки в славний літопис Славутича – міста міжнародної співпраці, інтернаціональної історії і сьогодення. Славутич будувався у короткі строки після Чорнобильської трагедії посланцями майже всіх республік колишнього Союзу, нині незалежних самостійних держав і увійшов в історію, як місто братерства, відродження та надії.
Що ж об’єднує нашу громаду? Створений славутицький духовний і побутовий стандарт, власний стиль життя, за яким живуть і формуються нові покоління мешканців міста. Нас також зміцнює потужний інтелектуальний потенціал Славутича, щасливо поєднаний із його громадянським устремлінням.
25 років під крилами Білого Ангела.
Урочистості до дня міста. Хроніка подій.
1 червня 2012 року місто Славутич відвідав Президент України Віктор Янукович. Прибувши до Славутича, Президент України ознайомився з роботою дитячого дошкільного закладу «Крунк». На Центральній площі міста він вручив державні нагороди працівникам трудових колективів та поспілкувався з жителями, привітав їх зі святом.

В.Янукович високо оцінив подвиг мешканців Славутича - працівників Чорнобильської АЕС, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на четвертому енергоблоці станції. «За те, що ви зробили, - низький вам уклін. Ми завжди будемо пам’ятати тих, хто не дожив до сьогоднішнього дня», - сказав він. У своїй промові Президент зазначив:
- Я знаю, що в цьому місті підростає нове покоління . Середній вік людей, які живуть в Славутичі - 32 роки, в них є з кого брати приклад , з своїх батьків, дідів. Я переконаний в тому, що тут живе дух патріотизму, дух людяності . Тут живуть люди , які дбають про свою рідну землю і дивляться в майбутнє. Тому я хотів би Вам висловити велику подяку за ту роботу яку ви робите.

Президент запевнив, що розгляне всі питання, з якими зверталися до нього славутичани під час зустрічі. «Можливо десь не все зразу можна вирішити , але з часом ми знайдемо рішення»,- сказав він.
- Сьогодні я приїхав до Вас в день Міжнародного Дня захисту дітей. В місті Славутичі, слава Богу, багато живе діточок, і, безумовно, від того як ми будемо їх виховувати залежить їх подальша доля . Я оглянув дитячий садок і хочу сказати, що міська влада і особисто Володимир Петрович роблять багато для того, щоб у цих діточок було майбутнє. Хотів би подякувати всім вихователям , хто має відношення до цієї справи. Дуже важливо, щоб розуміння того, що місто Славутич повинно розвиватися, щоб тут зберігалися і створювались нові робочі місця, було покладено в основу державної політики. Я знаю, що Славутич без підтримки держави , без уваги держави сам цього зробити не зможе, але все, що можна робити на місцевому рівні тут робиться якісно, і з душею. Мені це приємно відзначити сьогодні. Вік цього міста 25 років. І всі 25 років тут працює Володимир Петрович. Ця стабільність яка є в цьому місті, постійна увага до вирішення проблем, бажання шукати і знаходити рішення – основа успіху. Тому сьогодні з великим задоволенням хотів би привітати Вас з цим святом - Міжнародним Днем захисту дітей і побажати щирої любові, радості та добра. В дитячому садочку, мені продемонстрували, які здібності і таланти є в Славутичі! Переконаний, що в майбутньому ці діти коли виростуть будуть славити не тільки своє місто, а і нашу державу Україну. А ми будемо пишатися і радіти їх досягненнями в навчанні, творчості Необхідність безумовної реалізації конституційних прав дитини повинні втілювати в життя... Турбота про дітей – це завдання не тільки держави, але і кожного громадянина. Користуючись нагодою, хочу Вас привітати з 25 річницею міста Славутича. Бажаю процвітання , великих перспектив , а усім його мешканцям здоров’я , миру і добробуту!

УКАЗОМ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 373/2012 "Про відзначення державними нагородами України" за вагомий особистий внесок у соціально-економічний, культурно-освітній розвиток міста Славутича, вагомі досягнення у професійній діяльності та з нагоди 25-річчя заснування міста нагороджені
- орденом «За заслуги» II ступеня ЖИГАЛЛО Володимир Костянтинович - перший заступник Славутицького міського голови;
- орденом «За заслуги» III ступеня ГОРДІЄНКО Євгеній Іванович - заступник начальника цеху комунального підприємства «Управління житлово-комунального господарства»; КЛИМЕНКО Володимир Іванович - інженер відокремленого підрозділу «Атомремонтсервіс» державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом»; МЕКШУН Петро Кузьмич - слюсар-сантехнік ремонтно-технічної дільниці виробничо-комерційного підприємства «Гранд-сервіс»; СУХЕЦЬКИЙ Анатолій Касянович - учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС;
- орденом княгині Ольги III ступеня АНЬКОВА Надія Павлівна - завідувач секції Дитячої школи мистецтв.
Присвоєно почесні звання:
«ЗАСЛУЖЕНИЙ БУДІВЕЛЬНИК УКРАЇНИ»
КАРЦЕВУ Віктору Вікторовичу - директорові товариства виробничо-комерційної фірми «Промкомплект»
«ЗАСЛУЖЕНИЙ ВЧИТЕЛЬ УКРАЇНИ»
АРТЕМ'ЄВІЙ Ірині Вікторівні - вчительці Славутицького ліцею
«ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ»
РЯБЧЕНКУ Анатолію Олександровичу - директорові Славутицької загальноосвітньої школи І-III ступенів №1 Славутицької міської ради
«ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ»
БУШТРУК Ляні Іванівні - фельдшерові станції швидкої невідкладної медичної допомоги державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №5 Міністерства охорони здоров'я України»
«ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ»
РЕПИЧ Валентині Валентинівні - заступникові директора Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Славутич
«ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ»
КАЛЕНСЬКОМУ Юрію Петровичу - тренерові-викладачу комплексної дитячо-юнацької спортивної школи м.Славутич.

01 червня 2012 року було урочисто відкрито художньо-монументальний ансамбль «Білий ангел Славутича».

01 червня 2012 року у Славутичі відбувся День захисту дітей на Київщини та дитячий фестиваль "Дивосвіт мого дитинства". Детальніше
02 червня 2012 року. День міста...Святкова хода дитячих, учнівських, трудових колективів та гостей міста. Урочисте відкриття Дня міста «25 років під крилами Білого Ангела» театралізована хода. Танцювальний проект «Майдан’С». Концерт дитячих колективів міста. Вечірній гала-концерт виконавців, творчих колективів міста та гостей. Святковий феєрверк.
З днем народження, Славутиче!


Любов до Славутича – міста із міст,
Де кожний відчує духовний свій ріст.
Милуюсь тобою – ти зовсім ще юний,
А житель тут мудрий, розумний і чуйний.
Славутич увічнюєм ми у віршах.
Славутич – це наша безмежна душа.
«Славутич!» - повторюю знову і знову.
«Славутич!» - назавжди моя ти любов!
(О.Леоненко, учень Славутицького ліцею)

Нехай білий ангел Славутича дає кожному надію на добро, успіх та процвітання!
Білий ангел Славутича, ти – надія моя! Зі святом!
Переглядів: 569 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz