КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 12:25

Головна » 2014 » Липень » 2 » 2 липня 2014 року, відбудуться Парламентські слухання щодо законодавчого забезпечення розвитку науки
16:19
2 липня 2014 року, відбудуться Парламентські слухання щодо законодавчого забезпечення розвитку науки

Постановою Верховної Ради України затверджено провести парламентські слухання на тему «Про стан та законодавче забезпечення розвитку науки та науково-технічної сфери держави» 2 липня 2014 року о 15 годині в залі пленарних засідань.

Документом доручено Кабінету Міністрів України підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань.

Комітетам Верховної Ради України з питань науки і освіти, з питань аграрної політики та земельних відносин, з питань охорони здоров’я, з питань промислової та інвестиційної політики, з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, з питань соціальної політики та праці забезпечити підготовку і проведення парламентських слухань та внести пропозиції до їх рекомендацій.

До участі в парламентських слуханнях планується запросити представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представників наукових та громадських організацій, вчених та експертів.

ПОСТАНОВА 
Верховної Ради України

Про проведення парламентських слухань на тему: "Про стан та законодавче забезпечення розвитку науки та науково-технічної сфери держави"


 

Верховна Рада України постановляє:


 

1. Провести 2 липня 2014 року о 15 годині в залі пленарних засідань Верховної Ради України парламентські слухання на тему: "Про стан та законодавче забезпечення розвитку науки та науково-технічної сфери держави".

2. Кабінету Міністрів України до 10 червня 2014 року підготувати і подати до Верховної Ради України інформаційно-аналітичні матеріали з питання парламентських слухань, тиражовані для народних депутатів України, та відповідні пропозиції до рекомендацій парламентських слухань, визначити доповідача із зазначеного питання.

3. Комітетам Верховної Ради України з питань науки і освіти, з питань аграрної політики та земельних відносин, з питань охорони здоров’я, з питань промислової та інвестиційної політики, з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, з питань соціальної політики та праці забезпечити підготовку і проведення парламентських слухань та внести пропозиції до їх рекомендацій.

4. Запросити для участі в парламентських слуханнях представників центральних та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представників наукових та громадських організацій, вчених та експертів.

5. Національній телекомпанії України та Національній радіокомпанії України за участю Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України забезпечити в установленому порядку трансляцію парламентських слухань на Першому загальнонаціональному каналі Національної телекомпанії України та Першому загальнонаціональному каналі Національної радіокомпанії України.

6. Управлінню комп’ютеризованих систем, Інформаційному управлінню Апарату Верховної Ради України та Дирекції телерадіопрограм Верховної Ради України забезпечити аудіо- та відеотрансляцію парламентських слухань у мережі Інтернет.

7. Управлінню справами Апарату Верховної Ради України здійснити матеріально-технічне забезпечення проведення парламентських слухань та видання матеріалів парламентських слухань Видавництвом Верховної Ради України.


 


 

Голова Верховної Ради України

О. ТУРЧИНОВ


 

м. Київ 
25 березня 2014 року 
№ 1159-VII


 


 

Переглядів: 318 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz