КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 23:20

Головна » 2016 » Серпень » 30 » Акція до 1 вересня «Благодійність замість квітів»
15:38
Акція до 1 вересня «Благодійність замість квітів»

Відмовтесь від звичних квіткових подарунків на 1 вересня на користь онкохворих українських дітей

Благодійний фонд «Таблеточки» та сайт «Розвиток дитини» запрошують школи та дитячі садки, а також вчителів та вихователів приєднатися до акції «Благодійність замість квітів», метою якої є зібрання коштів для онкохворих українських дітей, які потребують нашої допомоги.

В рамках проведення акції організатори пропонують батькам школярів та дошкільників замість придбання квітів на День знань передати ці кошти дітям, які потребують лікування, а замість квітів подарувати вчителю або вихователю дитячого садка спеціальний сертифікат про благодійну допомогу.

Вчителям шкіл та вихователям дитячих садків пропонується відмовитись від звичних квіткових подарунків та повідомити про це своїм учням та їхнім батькам на своїй сторінці у соціальній мережі, на шкільному стенді або на сайті школи.

 

Щоби взяти участь в акції та проінформувати про це батьків, навчальні заклади, вчителі та вихователі можуть скористатисяспеціально підготовленими матеріалами.

Пам’ятайте, що квіти досить швидко зав'януть, а благодійна допомога дозволить змінити життя не однієї дитини та її сім'ї на краще.

Організатори акції: Благодійний фонд «Таблеточки» та сайт «Розвиток дитини». Інформаційний партнер сайт «Освіта.ua». Всі зібрані кошти будуть направлені до Міжнародного благодійного фонду «Таблеточки».

Міжнародний благодійний фонд «Таблеточки» захищає інтереси дітей з онкологічними захворюваннями в Україні. Фонд заснований волонтерами у 2011 році. Фонд надає дітям паліативну та психологічну допомогу, допомагає батькам, розвиває донорський рух в Україні. Детальніше на сайті  www.tabletochki.org

Сайт «Розвиток дитини» є інтернет-ресурсом, що створений задля допомоги батькам, вихователям та вчителям у навчанні дітей. Матеріали сайту мають як інформаційну, так і практичну складову. На сайті розміщуються статті, практичні та творчі завдання для дітей, а також інші матеріали для розвитку дитини.

Дізнатись більше про акцію, зробити благодійний внесок та роздрукувати сертифікат ви можете за посиланням:http://childdevelop.com.ua/charity/

Переглядів: 278 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz