КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 08:57

Головна » 2016 » Лютий » 1 » Інноваційна діяльність - важливий напрям роботи навчального закладу: відбулося чергове засідання міської науково-методичної ради
16:24
Інноваційна діяльність - важливий напрям роботи навчального закладу: відбулося чергове засідання міської науково-методичної ради

27 січня 2016 року у конференц-залі міського методичного центру відбулося чергове засідання міської науково-методичної ради. У засіданні взяли участь 26 осіб. Відсутніх членів науково-методичної ради з поважних причин – 3 особи.

Був розглянутий наступний порядок денний:

  1. Про результати роботи дослідно-експериментального проекту регіонального рівня «Формування екологічної компетентності вихованців дошкільного навчального закладу на території підвищеного радіоактивного забруднення» (Хоменко О.І., Івашко Н.І.)
  2. Про стан реалізації регіональних та міжнародних інноваційних освітніх проектів у навчальних закладах міста (заступники директорів ЗНЗ, вихователі-методисти ДНЗ)
  3. Про систему роботи з мотивації успішної професійної діяльності та творчих ініціатив педагогів: результати опитування (Старовойтова А.О.)
  4. Про матеріали передового педагогічного досвіду, надані для участі у міській педагогічній виставці та до схвалення науково-методичною радою (методисти методцентру)

Про хід виконання рішень попереднього засідання міської методичної ради повідомила головуюча. Рішення попереднього засідання виконані.

Учасники засідання переглянули відеозвіт про результати роботи інноваційного проекту регіонального рівня «Формування екологічної компетентності вихованців дошкільного навчального закладу на території підвищеного радіоактивного забруднення» в дошкільному навчальному закладі компенсуючого (санаторного) типу № 4 «Марите».  Після чого відбулася дискусія за участі представників колективу закладу: Івашко Н.І., завідуючої, Хоменко О.М., вихователя-методиста, Масан С.В., вихователя, Бродягіної О.Ю, практичного психолога, Хоменко Л.В., старшої медичної сестри. Прозвучали актуальні питання, відповіді та думки щодо результатів реалізації проекту. Методичній службі закладу рекомендовано узагальнити посібник та представити його на міській педагогічній виставці, розпочати підготовку до підсумкового обласного семінару-практикуму з даного питання.

Дискусія мала продовження під час розгляду питання стану реалізації регіональних та міжнародних інноваційних освітніх проектів у навчальних закладах міста. Були визначені основні досягнення та проблеми цих напрямів дяльності методичних служб кожного навчального закладу. Ухвалили провести інформаційно-методичну роботу з педагогами та батьками учнів, оновити банк даних інноваційної діяльності, розпочати інформаційну кампанію «Система освіти Славутича».

Результати анонімного опитування з визначення системи роботи з мотивації успішної професійної діяльності та творчих ініціатив педагогів презентувала Старовойтова А.О. У опитуванні взяли участь 112 осіб. Детальний звіт та рекомендації для подальшої роботи надіслано на електронні адреси закладів.

Науково-методична рада схвалила матеріали передового педагогічного досвіду, надані для участі у міській педагогічній виставці.

По завершенні засідання науково-методичної ради відбулася інструктивно-методична нарада для заступників директорів та вихователів-методистів навчальних закладів. Детальніше на тематичній сторінці.

Світлини заходу 

Старовойтова А.О., голова науково-методичної ради

Переглядів: 324 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz