КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 05:34

Головна » 2012 » Березень » 12 » м.Славутич відвідав Віце-прем’єр міністр України - Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко.
14:05
м.Славутич відвідав Віце-прем’єр міністр України - Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко.
м.Славутич відвідав Віце-прем’єр міністр України - Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко. Разом з ним у поїздці взяв участь перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Ярослав Москаленко.

У виконавчому комітеті гостей зустрів міський голова м.Славутича Володимир Удовиченко. В залі засідань виконавчого комітету відбулася коротка нарада з проблемних питань реформування житлово-комунального господарства. На засідання були запрошені фахівці комунальних підприємств міста, які надали детальну інформацію про проблеми в галузі в умовах жорсткої тарифної політики, розкрили свою точку зору на проблемні питання. Для вивчення державницького питання Сергій Леонідович попросив присутніх висловити свої думки: що не спрацьовує і що заважає подоланню проблемних питань галузі, розкрити бачення варіантів їх вирішення. Міський голова інформував Віце-прем’єр міністра про міську комунальну реформу, що проводиться в Славутичі з 2001 року. Були обговорені проблеми тарифної політики у сфері регулювання цін/тарифів на житлово-комунальні послуги.

Далі, Сергій Леонідович відвідав Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів та привітав його працівників і вихованців з нагоди 10-річчя утворення Центру, побував в навчально виховному комплексі Дитячого будинку «Центр захисту дітей», який також святкує своє 10-річчя, а також ознайомився з життєдіяльністю Дитячий будинок сімейного типу Людмили Моргунової.

Ці установи на високому рівні надають комплекс соціально-реабілітаційних послуг дітям-інвалідам та молоді з функціональними обмеженнями, та дітям позбавлених батьківського піклування, що мешкають у м. Славутичі. Працівники цих установ продемонстрували відпрацьовану систему фізичної і психологічної реабілітації, яка дозволяє забезпечувати своєчасність, комплексність і безперервність соціально- реабілітаційного процесу. Фахівці цих закладів в своїй роботі використовують сучасні та новітні форми, методи і технології. Сергій Тігіпко відзначив атмосферу доброзичливості, розуміння, взаємоповаги, любові, яку відчув серцем. На згадку про теплу зустріч діти подарували гостю свої творчі роботи, виготовлені власноруч.

В своєму виступі він зазначив: "Створена система соціального захисту дітей в м.Славутичі є прикладом для всієї України. Сьогодні існує кадрова проблема в державі, не вистачає соціальних фахівців, і ми над цим працюємо. Наше завдання – захищати інтереси людей, що потребують соціальної підтримки та уваги – пенсіонерів, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами. Особлива увага повинна бути сконцентрована на роботі з сім’ями, що потрапили в складні життєві обставини. Для недопущення вилучення дитини допомогти виховувати її в повноціній сім’ї. Ми повинні поступово відійти від порочної системи інтернатських закладів."

Було розглянуто питання щодо надання Центру реабілітації дітей-інвалідів м. Славутича статусу регіонального (обласного) значення зі спільним фінансуванням з місцевих бюджетів (міського та обласного).

В кінці зустрічі міський голова щиро подякував Сергію Леонідовичу Тігіпко за увагу до міста Славутича та його мешканців, за те, що він в своєму напруженому графіку знайшов частинку часу, відклав свої важливі справи і подарував свою підтримку та увагу дітям, які цього потребують.

За інформацією веб-сайту www.e-slavutich.gov.ua

Колектив міського методичного центру щиро вітає колективи Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів та Дитячого будинку «Центр захисту дітей» з 10-річчям! Успіхів, натхнення, здоров"я й довголіття Вам і Вашим вихованцям! Із святом!
Переглядів: 469 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz