КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 14:02

Головна » 2016 » Червень » 13 » Мовний літній табір «Веселка»/«School summer camp «Rainbow» у Славутичі розпочав свою роботу
15:32
Мовний літній табір «Веселка»/«School summer camp «Rainbow» у Славутичі розпочав свою роботу

На початку червня відкрився мовний літній табір «Веселка»/«School summer camp «Rainbow» уСлавутицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Славутицької міської ради.

Табір працює за підтримки Громадської організації GoGlobal,  Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерства освіти і науки України, компанії Microsoft та Славутицької міської ради, батьківської громади міста.

На урочистому відкритті  директор школи Олена Резан привітала дітлахів з такою чудовою нагодою краще вивчити англійську мову та пов’язала символічні стрічки на руки усім учасникам табору.

Лише 150 українських шкіл за результатами мотиваційного конкурсу отримали статус «GoGlobal camps». Серед них й Славутицька ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4! Дитячий пришкільний табір з поглибленим вивченням англійської мови «Rainbow» протягом двох тижнів відвідуватиме 31 дитина від 8 до 12 років.

З малечею працюватимуть учителі англійської мови та учні-волонтери цієї школи. Так, до прикладу, Валентина Зінченко, одна з учительок школи, пройшла потужне каскадне навчання щодо роботи у таборі: вона відвідала кілька практичних семінарів з організації та проведення літніх мовних таборів GoCamps у м. Біла Церква, у Комунальному вищому навчальному закладі Київської обласної ради «Академія неперервної освіти», та у м. Києві, в «America House».

Та головною перевагою «School summer camp «Rainbow» у Славутичі є те, що з дітьми працює волонтер проекту «GoGlobal camps» Bіllur Lrmak (Биллур Лрмак). Вона приїхала до України з Туреччини, досконало володіє англійською мовою, є студенткою юридичного факультету Стамбульського університету.

Табір працюватиме до 17 червня. Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто, що літній табір може бути веселим, розважальним та яскравим. Успіху тобі, «Rainbow»!

Більше світлин на Фейсбук

Шановні батьки! Дякуємо вам за підтримку табору! Слідкуйте за оновленнями (фотографіями) у стрічці новин на Фейсбуці школи та міського методичного центру. 

Старовойтова Арина, координатор проекту GoGlobal camps у м.Славутичі 

Переглядів: 363 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz