КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 13:54

Головна » 2018 » Жовтень » 5 » Обласне свято
08:36
Обласне свято

3 жовтня у Броварах відбулися обласні урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівників освіти. Це свято відзначає весь цивілізований світ, віддаючи данину поваги людям особливої професії, без якої неможливе саме існування суспільства і його розвиток.
Cеред гостей, господарів свята були голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, директор департаменту освіти і науки Київської ОДА Віра Рогова, голова Броварської міської ради Ігор Сапожко, голова Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Цикалюк, голова Київської обласної ради профспілок Валентин Кононенко, та почесні гості, серед яких – науковці НАПН України, відомі спортсмени, представники Олімпійського комітету України. відповідальні працівники, представники громадськості.
Лейтмотивом привітальних слів педагогічному колективу області було розуміння того, що економічне процвітання України, добробут держави, добробут кожної родини закладається в першу чергу в школах, в серцях та інтелектах дітей, які виховуються сьогодні в школі. 
Вирішуючи воістину загальнонаціональне завдання, формування інтелектуального і духовно-морального потенціалу нового покоління, освітяни столичної області день за днем на своєму робочому місці створюють майбутнє країни.
Виконуючи відповідальну місію – пройти шляхом системної трансформації галузі і збудувати в Україні європейську систему освіти, Київщина показала новий стандарт відношення до освіти. У 2018 році запрацював новий Закон України «Про освіту» і вступила в дію реформа загальної середньої освіти «Нова українська школа». 
Завдяки спільним зусиллям держави, керівництва області, усіх освітян, наші першокласники розпочали навчання за новим державним стандартом початкової освіти в новому освітньому середовищі, яке відповідає сучасним вимогам і запитам дітей. 
Від успіху освітніх реформ, а саме від рівня освіченості і культури нації, значною мірою залежатиме успішність та результативність реформування нашої держави. Наголошено, що соціально-економічне становище вчительства - це відношення держави, а престиж професії - ставлення суспільства. Тому в області постійно турбуються над тим, щоб праця вчителя в нашому суспільстві була гідно оцінена.
За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята О.Горган вручив відзнаки Київської обласної державної адміністрації найкращим освітянам Київщини.
Зі святом працівників освіти також привітали директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації В.Рогова та міський голова м. Броварів І.Сапожко вручили Нагрудні знаки «Василь Сухомлинський» Міністерства освіти і науки України п’яти освітянам області. 
Шість керівників органів управління освітою та профспілкових лідерів нагороджено спільною Подякою Департаменту освіти і науки Київської ОДА та Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України «За сприяння учительству», які вручили Віра Рогова та Анатолій Цикалюк. 
Під час урочистостей відбулася церемонія нагородження володарів титулів «Учитель року – 2018», «Методичний Оскар», «Інтелектуальний Олімп», «МАН – Тріумф 2018», «МАН – Флагман 2018», «Методист року – 2018», «Лідер позашкільної освіти», «Спортивна слава Київщини», «Нова генерація педагогів Нової української школи», «Вчительські династії Київщини», «Лідер освітніх і виробничих інновацій», «Новатор. Лідер. Професіонал». Володарями титулів стали 46 працівників освіти Київської області.
Гостей свята вітали дитячі творчі колективи області. 

Обласне свято
Обласне свято
Обласне свято
Обласне свято
Обласне свято

Переглядів: 284 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz