КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 06:38

Головна » 2016 » Серпень » 30 » Серпнева конференція - 2016: новий навчальний рік для освітян Славутича вже стартував
15:25
Серпнева конференція - 2016: новий навчальний рік для освітян Славутича вже стартував

29 серпня 2016 року відбулась серпнева конференція працівників освіти міста Славутича«Про підсумки розвитку системи освіти міста у 2015/2016 навчальному році та завдання на 2016/2017 навчальний рік». 

Програма конференції передбачала роботу пленарного засідання та предметних секцій. У заході взяли участь 208 педагогів з 14 навчальних закладів, управління освіти і науки, працівники організацій та установ міста.

Відкрив захід виступ Славутицького міського голови Юрія Фомічева, який подякував освітянам за роботу у минулому навчальному році та побажав успішного запровадження освітніх реформ, які сьогодні на часі у системі української загальної середньої освіти.

Продовжилося пленарне засідання виступом начальника управління освіти і науки Славутицької міської ради Наталії Швець, яка зазначила,що освітня система міста має потужний професійний потенціал, високий якісний рівень педагогічного складу, підтримку міської влади. Керівник освітньої системи міста підкреслила, що проведена суттєва підготовка до нового навчального року, здійснені необхідні ремонтні роботи.  У 2016-2018 навчальних роках заклади освіти працюватимуть заПрограмою розвитку системи освіти міста Славутича, затвердженою рішенням Славутицької міської ради Київської області від 08.07.2016 № 258-15-VII. У своєму виступі Наталія Швець також ознайомила присутніх із ключовими змінами та новаціями освітнього процесу, що очікують на учнів, вчителів та батьків у 2016/2017 навчальному році (презентація до виступу Швець Н.П.)

Завершилося пленарне засідання урочистостями – з рук міського голови  Юрія Фомічева отримали нагороди найкращі освітяни Славутича:

  • Приходько Олег, учитель Славутицького ліцею, переможець міського етапу, лауреат обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» з номінації «Захист Вітчизни».
  • Соловйова Наталія, учитель Славутицького ліцею, переможець міського етапу, лауреат обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016» з номінації «Англійська мова».
  • Леонова Людмила, заступник директора Славутицького ліцею, переможець обласного етапу обласного огляду методичних кабінетів навчальних закладів та закладів освіти комунальної власності з номінації «Методичний кабінет ліцеїв, гімназій».
  • Терещенко Ірина, методист міського методичного центру, переможець міського та обласного етапів обласного конкурсу-захисту веб-сайтів з номінації «Web-сайти (блоги) педагогів».
  • Кидиба Богдана, заступник директора Палацу дитячої та юнацької творчості, адміністратор веб-сайту-переможця міського та обласного етапів обласного конкурсу-захисту веб-сайтіз номінації  «Web-сайти позашкільних навчальних закладів».
  • Громовик Наталія, адміністратор веб-сайту-переможця міського та обласного етапів обласного конкурсу-захисту веб-сайт із номінації  «Web-сайти ЗНЗ».
  • Кузьміна Тетяна, вихователь-методист ДНЗ «Центр розвитку дитини», адміністратор веб-сайту-переможця міського та обласного етапів обласного конкурсу-захисту веб-сайтіз номінації  «Web-сайти ДНЗ».
  • Полулях Тетяна, вчитель Славутицького ліцею, яка отримала Подяку Міністерства освіти і науки.
  • Коробчук Галина, вчитель Славутицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, яка отримала подяку Київської обласної державної адміністрації.
  • Чистякова Ольга, вчитель Славутицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, яка отримала подяку Славутицької міської ради у зв’язку із виходом на пенсію.
  • Рубан Галина, директор Славутицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, яка отримала подяку Славутицької міської ради у зв’язку із виходом на пенсію.

Під час секційних засідань педагоги розглянули питання запровадження компетентнісного підходу до навчання в умовах реформування національної системи освіти, ознайомившись із проектом Концепції «Нова школа як простір освітніх можливостей»; детально опрацювали нормативно-правове та навчально-методичне забезпечення навчально-виховного процесу у 2016/2017 навчальному році, обговорили особливості проведення Першого уроку та Дня знань.

Навчальні заклади отримали комплект друкованих та електронних науково-методичних видань, підготовлених до нового навчального року міським методичним центром управління освіти і науки.

Шановні колеги! Новий навчальний рік вже на старті! Вітаємо! Нехай цей навчальний рік буде сповнений взаєморозумінням, довірою та повагою! Миру, добра та злагоди Вам та Вашим родинам!

Фото заходу 

Рекомендації конференції 

Деталі конференції 

Переглядів: 298 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz