КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 11:07

Головна » 2012 » Квітень » 6 » Відбулося відкриття міської педагогічної виставки "Освіта Славутича-2012"
11:29
Відбулося відкриття міської педагогічної виставки "Освіта Славутича-2012"
04 квітня 2012 року у приміщенні конференц-зали міського методичного центру відділу освіти відбулося урочисте відкриття традиційної педагогічної виставки "Освіта Славутича-2012" для керівників закладів освіти міста та їх заступників, спеціалістів відділу освіти та усіх зацікавлених осіб. Мета виставки - це презентація кращого педагогічного досвіду закладів освіти, педагогічних працівників, підвищення інтересу громадськості до проблем освіти, поширення і впровадження кращих надбань та інноваційних пошуків педагогічних колективів.

Постійні перетворення, зміни що відбуваються в українському суспільстві та всіх сферах життєдіяльності сучасної людини, закономірно спричиняють своєрідні виклики системі освіти. Досвід переконує нас, що вчитель, вихователь, педагог є одним з головних ресурсів розвитку педагогічної практики й зможе прийняти цей виклик. Вчитель змушений сьогодні постійно діяти у змінній ситуації. Саме педагог-практик здатний до виділення актуальних проблем, характерних для конкретної освітньої ситуації, визначає способи та засоби їх нестандартного розв’язання. Так й з'являється передовий педагогічний досвід. Завдяки цьому багато років існує педагогічна виставка «Освіта Славутича». Ми вдячні всім учасникам виставки-2012 за творчу натхненну працю, активну життєву позицію та особисту зацікавленість.

Оргкомітет виставки та колектив центру дякує усім учасникам презентації за приємні щирі слова на адресу організаторів заходу.

Плекаємо творчість. Надихаємо на зростання.

Виставка "Освіта Славутича-2012" це:

Презентація 171 експоната за номінаціями:

управління освітою (7); методична робота (11); дошкільна освіта (7); початкова освіта (8); суспільно-гуманітарна освіта (15); природничо-математична освіта (8); трудове навчання (5); виховна робота (6); психологічна служба, соціальний захист дітей та молоді (9); робота з обдарованими дітьми (20); позашкільна освіта (4); бібліотечні та інформаційні технології (11); спеціальна педагогіка (6); фізкультурно-оздоровча освіта (2); авторські дидактичні ігри та посібники (37) та у розділі «Презентація» (17).

Кращі матеріали одержать дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів. Матеріали розділу «Презентація» будуть відзначені дипломами за участь або дипломом «Золотий фонд». Матеріали, відзначені дипломами І ступеню, будуть подані до участі в обласній педагогічній виставці „Освіта Київщини: творчі здобутки, перспективні педагогічні ідеї та технології”.

Виставка малюнків дітей дошкільного віку «Чарівний дивосвіт Славутича», «Є Славутич на землі…»

Презентуються 32 творчі роботи 45 вихованців дошкільних навчальних закладів міста. Конкурс проводиться з нагоди відзначення 25-ої річниці заснування міста Славутича.

Конкурс «Кращий відгук про виставку»

В рамках виставки відбувається конкурс записів у книзі відгуків та пропозицій, де відвідувачі залишають свої враження про представлені матеріали. Оргкомітету виставки визначає найкращі відгуки і відзначає їх цінними подарунками.

На відкритті виставки-2012 цінним подарунком від магазину видавництва "Ранок" нагороджено переможця минулорічного конкурсу Костенок Наталію Михайлівну, заступника директора Славутицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2. Дякуємо за щирі слова на адресу виставки-2011, запрошуємо взяти участь у конкурсі-2012. Залишайте враження у книзі записів відвідувачів виставки!

Книжкова виставка-продаж магазину видавництва «Ранок»

На відкритті працював магазин видавництва «Ранок» за спеціальними умовами для педагогічних працівників та керівників закладів.

Благодійна акція «Символ світлого дня»

Стартувала акція по збору коштів для створення монументально-художньої композиції «Білий ангел Славутича», яка складається з 11-метрової залізобетонної конструкції (постаменту) та 3,5-метрової фігури Білого ангела, виконаного з штучного білого мармуру.

Благодійна акція «Щастя на крилах»

Продовжено Всеукраїнську благодійну акцію «Щастя на крилах», яка відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Головного управління освіти та науки. Організатором благодійної акції є Міжнародний благодійний фонд допомоги дітям, які долають рак та розсіяний склероз «Сильні духом».

Статистика виставки-2012:

15 закладів-учасників

218 педагогів-учасників

171 експонат

16 номінацій і "Презентація”

83 педагоги-члени журі

Експонати надали:

65 дошкільні навчальні заклади

101 загальноосвітні навчальні заклади

6 позашкільні навчальні заклади

6 БІЦ для дітей та юнацтва

1 ТОВ "Лінгва"

1 НЦ "Перспектива"

«Плекаємо творчість. Надихаємо на зростання»

Конкурсні роботи – 7

Описи досвіду педагогів із званнями – 7

Альманах публікацій педагогів – 2

Роботи у співавторстві на загальноміському рівні – 5

Описи досвіду педагогів, які претендують на підвищення кваліфікаційної категорії – 134

Міський методичний центр – 16

Виставка працюватиме:

з 04 квітня по 03 травня 2012 року в приміщенні методцентру (ІІ поверх, конференц-зала) з 10.00 до 17.00 з перервою на обід з 13.00 до 14.00 щоденно, крім вихідних. Приймаються заявки на колективне відвідування виставки в інший зручний для відвідувачів час. Телефон: 2-35-32, e-mail: metodslavutich@yandex.ua

Інформаційна підтримка виставки: http://slavmmc.at.ua/index/vistavka_ppd_quot_osvita_slavuticha_quot/0-72
Переглядів: 537 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz