КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 02:29

Головна » 2011 » Листопад » 30 » Визначаємо спільні пріоритети
10:35
Визначаємо спільні пріоритети
22 листопада в Київській обласній раді профспілок відбулася зустріч голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка, голови Федерації Профспілок України Юрія Кулика з профспілковим активом області за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.
Відкриваючи роботу засідання, Валентин Кононенко надав інформацію щодо вдосконалення роботи профспілок області з соціально-економічного захисту членів профспілок у питаннях оплати праці, повернення боргів із заробітної плати, охорони праці, ведення соціального діалогу з органами виконавчої влади та роботодавців на всіх рівнях.
Перед присутніми також виступив Анатолій Присяжнюк, який дав оцінку стану справ у області, та наголосив на ряді питань, вирішенням яких потребують спільної співрпаці соціальних партнерів.
У своєму слові Юрій Кулик подякував за обрання його головою ФПУ і окреслив план дій ФПУ на перспективу.
Виступаючи керівники галузевих профспілкових органів акцентували увагу присутніх на низці проблем, які наразі існують в області, зокрема – високий рівень безробіття, заборгованість із виплат заробітної плати, виведення зарплати із тіні та підвищення її рівня, створення безпечних і нешкідливих умов праці, справедливої системи соціального захисту.
У ході зустрічі обговорено пріоритети, перспективи та пропозиції щодо подальшої співпраці місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з профспілковими організаціями Київщини для ефективного вирішення завдань соціально-економічного і культурного розвитку та збереження стабільної суспільно-економічної ситуації в області.
Переглядів: 513 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz