КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 18.04.2024, 08:49

Головна » 2016 » Червень » 29 » ЗАСІДАННЯ СПО. Пріоритетні завдання - консолідувати зусилля, розвивати соціальний діалог
11:49
ЗАСІДАННЯ СПО. Пріоритетні завдання - консолідувати зусилля, розвивати соціальний діалог
Актуальні питання взаємодії з соціальними партнерами, об’єднання зусиль профспілкових організацій та підвищення ефективності захисту соціально-економічних прав та інтересів людини праці у сучасних складних умовах, шокового зростання цін і тарифів обговорили 16 червня учасники засідання СПО об’єднань профспілок.Вів засідання Голова СПО об’єднань профспілок, Голова ФПУ Григорій Осовий. В заході взяли участь голова Конфедерації вільних профспілок Михайло Волинець, голова Об’єднання всеукраїнських автономних профспілок Анатолій Широков. голова Федерації профспілок транспортників України вадим Ткачов, заступники Голови ФПУ Володимир Саєнко, Євген Драпятий, в. о. заступника голови ФПУ Олександр Шубін.

Головними питаннями засідання стали питання про дії профспілок по посиленню соціального захисту членів профспілок у зв’язку з підвищенням тарифів на оплату комунальних послуг та про позиції Сторін соціального діалогу щодо укладення Генеральної угоди на новий строк.

Учасники засідання заслухали інформацію Міністра соціальної політики України Андрія Реви щодо захисту населення в умовах підвищення ціни на газ та тарифів на житлово-комунальні послуги для населення, виступ інформацію керівників профоб’єднань щодо позиції та дій профспілок з даного питання, а також інформацію заступника Голови Ради Федерації роботодавців України Олексія Мірошниченка про позицію ФРУ щодо укладення Генеральної угоди на новий строк.

На засіданні також виступив відомий експерт з даної проблематики екс-міністр з питань житлово-комунального господарства, народний депутат Верховної Ради України III, V та VI скликань, а нині – Голова всеукраїнської громадської організації «Спілка власників житла України» Олексій Кучеренко. Він прокоментував дії Уряду щодо встановлення економічно необґрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги, поділився думками стосовно ролі столичних профспілок у ситуації, що склалася в країні, й закликав до спільних активних дій, спрямованих на унеможливлення прийняття керівництвом держави відповідних остаточних рішень.

 
За матеріалами прес-центру ФПУ

 

 

 

Переглядів: 279 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz