КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 05:15

Головна » Архів матеріалів
З 1 січня 2013 року вводиться в дію Закон України «Про громадські об'єднання» (далі Закон про громадські об'єднання), з цієї ж дати втратить чинність Закон України «Про об'єднання громадян». Ст. 4 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» встановлено, що Закон України «Про об'єднання громадян» застосовується до профспілок, якщо інше не передбачено цим Законом.

Законом про громадські об'єднання визначаються правові та організаційні засади реалізації права на свободу об'єднання, порядок утворення, реєстрації, діяльності та припинення громадських об'єдна ... Читати далі »
Переглядів: 462 | Додав: adminslav | Дата: 16.10.2012

1 жовтня ц.р. в приміщенні облпрофради відбулася зустріч профактиву області з головою облдержадміністрації Присяжнюком Анатолієм Йосиповичем. На зустрічі були присутні: голови обласних, міських, районних, первинних організацій галузевих профспілок, голови координаційних рад, керівники фондів соціального страхування та апарат облпрофради. Під час зустрічі Присяжнюк А.Й. проінформував присутніх про стан справ в області за останні роки. Зокрема детально зупинився на питаннях соціальної сфери, стані промисловості області, зачепив питання освітньої галузі, зокрема матеріально-технічний стан шкіл. < ... Читати далі »
Переглядів: 402 | Додав: adminslav | Дата: 08.10.2012

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України розглянув Ваш лист «…..» щодо скорочення роботи (зміни) в нічний час сторожа дошкільного навчального закладу та повідомляє наступне.

При визначенні тривалості робочого часу для працівників безпосередньо у навчальному закладі слід керуватися нижчезазначеним.

Як передбачено частиною першою статті 50 Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП) нормальна тривалість робочого часу працівників не може перевищувати 40 годин на тиждень.

Підприємства і організації при укладенні колективного договору можуть встано ... Читати далі »
Переглядів: 585 | Додав: adminslav | Дата: 25.09.2012

Основні економічні й соціальні показники проекту Державного бюджету України на 2013 рік та врахування у ньому пропозицій профспілкової сторони і сторони роботодавців обговорили 14 вересня учасники засідання Президії Національної тристоронньої соціально-економічної ради за участі членів Національної ради.

Вів збори Співголова НТСЕР від профспілкової сторони, Голова Федерації профспілок України Юрій Кулик. У засідання взяли участь заступники Голови ФПУ Григорій Осовий, Сергій Кондрюк, Сергій Українець, Євген Драп’ятий.
Заслухавши і обговоривши доповідь члена Національної ради ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Додав: adminslav | Дата: 18.09.2012

В рамках проведення спільного семінару 10-12 вересня 2012 року відбулися робочі зустрічі профактиву Київської та Дніпропетровської обласних організацій галузевої Профспілки.
Учасники семінару, який проходив на базі Переяслав-Хмельницьких районної та міської організацій Профспілки, ознайомились з роботою колег, поділились досвідом з різних аспектів статутної діяльності.
Зокрема, проте як працює система освіти та перспективи її розвитку у місті та районі розповіли Губенко В.В. – заступник міського голови, начальники міського та районного відділів освіти Гайван О.Г. і Ярмоленко П.М ... Читати далі »
Переглядів: 437 | Додав: adminslav | Дата: 18.09.2012

5 вересня 2012 відбулося засідання Кабінету Міністрів України. У вступному слові Прем’єр-міністр Микола Азаров відзначив, що держава і надалі буде тримати на контролі стан справ в освітянській галузі.
Із виступу Миколи Азарова на засіданні Уряду

«Перш за все хочу подякувати всім, хто забезпечив підготовку навчальних закладів до нового навчального року. Ще раз хочу подякувати педагогам, які розпочали свою надважливу для суспільства роботу в шкільних класах і студентських аудиторіях.

Держава витратила значні кошти на ремонт і будівництво навчальних закладів, на п ... Читати далі »
Переглядів: 468 | Додав: adminslav | Дата: 07.09.2012

4 вересня 2012 року у Федерації профспілок України відбулася церемонія підписання Угоди про утворення Спільного представницького органу всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні.

Свої візи на документі поставили керівники репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок – Голова Федерації профспілок України Юрій Кулик, голови Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець, Федерації профспілок транспортників України Вадим Ткачов, Об’єднання всеукраїнських автономних профспілок Анатолій Широков, Об’єднання всеукраїнських профспілок і профоб’єднань «Єд ... Читати далі »
Переглядів: 491 | Додав: adminslav | Дата: 07.09.2012

На численні звернення з місць щодо порядку проходження обов’язкових медичних оглядів працівниками навчально-виховних закладів ЦК Профспілки повідомляє наступне.

Основами законодавства України про охорону здоров’я, Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», зокрема, встановлено, що з метою охорони здоров’я населення організуються профілактичні медичні огляди ряду категорій громадян, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекці ... Читати далі »
Переглядів: 469 | Додав: adminslav | Дата: 21.08.2012

Практично всі навчальні заклади готові до 2012/2013 навчального року. Про це розповів сьогодні на брифінгу у Будинку Уряду Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник. «За тими позиціями, яким Уряд приділив найбільшу увагу, ми загалом можемо констатувати, що практично всі навчальні заклади почнуть роботу 1 вересня без затримок», - зазначив Міністр.

За його словами, вперше за багато років абсолютно чітко за графіком на 15 серпня, тобто за 2 тижні до початку занять, завершено друк і доставку 4,5 млн підручників для першого класу.

«Ми довезли вже до обласних ... Читати далі »
Переглядів: 422 | Додав: adminslav | Дата: 21.08.2012

Шановні колеги! Пропонуємо Вашій увазі розклад традиційного Серпневого педагогічного тижня.

Серпневий педагогічний тиждень

28 серпня (вівторок) 2012 року – підсумкова колегія Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України

29 серпня (середа) 2012 року – обласна конференція педагогічних працівників

30 серпня (четвер) 2012 року – міська конференція педагогічних працівників (пленарне та секційні засідання)

29-30 серпня (середа, четвер) - засідання міських методичних об"єднань

31 серпня (п"ятниця) 2012 року – педаг ... Читати далі »
Переглядів: 445 | Додав: adminslav | Дата: 02.07.2012

« 1 2 ... 163 164 165 166 167 ... 175 176 »
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz