КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 10:29

Головна » 2013 » Серпень » 1 » У Славутичі під головуванням заступника Міністра освіти і науки Бориса Жебровського відбулися громадські слухання
11:07
У Славутичі під головуванням заступника Міністра освіти і науки Бориса Жебровського відбулися громадські слухання
30 липня 2013 року у Славутичі під головуванням заступника Міністра освіти і науки України Бориса Михайловича Жебровського відбулися громадські слухання «Українська школа: реалії і кроки до якісної освіти». У слуханнях взяли участь представники Київської та Чернігівської областей.

Відкриваючи слухання заступник Міністра освіти і науки Борис Жебровський акцентував увагу на тому, що останні три роки в освіті відбуваються кардинальні зміни і нині виникла необхідність обговорити зокрема перші результати впровадження нової редакції Базового компоненту дошкільної освіти, нового Державного стандарту початкової загальної освіти та питання налагодження дієвої співпраці між двома ланками освіти – дошкільною та початковою. Тому цю зустріч із серії громадських діалогів присвячено темі наступності між дошкіллям та початковою школою.

Участь у заході взяли Панасюк Тамара Вікторівна, заступник директора департаменту загальної середньої та дошкільної освіти, начальник відділу дошкільної та початкової освіти МОН України; Осипенко Жанна Жоржівна, начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Линкевич Олександр Бернатович, заступник міського голови, завідуючий відділом освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради, Бурнос Віктор Володимирович, завідувач відділу дошкільного виховання та початкового навчання Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, керівники, вихователі, вчителі та методисти закладів та установ освіти. Загалом 25 осіб.

За «круглим столом» вийшла щира розмова різних за фахом, віком та досвідом педагогів - освітян, які мають спільні проблеми та здобутки. Діалог ще раз підтвердив, що взаємозв’язок між дитсадком і школою існує не лише на папері, а й на практиці. Загалом більшість учасників зустрічі схвально відгукувались про зміни у системі освіти України в цілому, однак озвучили низку пропозицій та побажань до профільного міністерства.

На прикінці зустрічі заступник Міністра освіти і науки Борис Жебровський звернувся до учасників громадського діалогу із проханням обговорити результати розмови у своїх педагогічних колективах, на нарадах та серпневих конференціях, побажав присутнім успіхів та нових професійних звершень.

Гості міста з Київської та Чернігівської областей відвідали Центр розвитку дитини та ознайомились з його роботою.
Переглядів: 373 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz