КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 06:07

Головна » 2013 » Червень » 6 » Випуск-2013
17:48
Випуск-2013
03 червня у м. Славутичі відбувся ХIХ загальноміський зліт випускників. Проспектом Дружби народів за міською традицією пройшла колона випускників усіх загальноосвітніх навчальних закладів міста. Уся Славутицька громада радо зустрічала юнь гучними оплесками та вітаннями на Центральній площі міста. Колону випускників супроводжувала радіогазета, де прозвучала інформація про основні досягнення випускників та педагогічних колективів їхніх шкіл.

У цьому році Центральною площею міста крокували 272 випускники загальноосвітніх навчальних закладів міста Славутича. Символічно, що у 2013 році загальноосвітні заклади міста випустили у доросле життя 13 класів. Поряд з випускниками йшли їхні найкращі помічники – класні керівники: Рябченко Оксана Іванівна, Бачиніна Валентина Петрівна, Деркач Марина Володимирівна, Овчинник Світлана Володимирівна, Стецкова Тетяна Іванівна, Савицька Алла Володимирівна, Дубина Надія Пилипівна, Пономаренко Надія Григорівна, Ісаченко Анатолій Анатолійович, Соловйова Наталія Станіславівна, Гавриш Тетяна Миколаївна, Дівицька Ольга Андріївна, Курач Людмила Сергіївна. Ведучими свята стали Ніна Анатоліївна Єрьоміна, директор Палацу дитячої та юнацької творчості, та Макаров Олександр Володимирович, директор Центру професійного розвитку.
Розпочалися урочистості підняттям Прапору України та Прапору Славутича під звуки гімну України та гімну Славутича. Відкрили концертну програму свята вихованці дошкільного навчального закладу №5 «Джерельце» та вихованка Палацу дитячої та юнацької творчості Кравченко Даша із запальною піснею «Желтые ботинки».

Далі слово для привітання та нагородження випускників-медалістів надали заступнику міського голови, завідуючому відділом освіти О.Б.Линкевичу, який зачитав наказ про випуск та вручив медалі 8 випускникам.

Із вітальним словом до випускників 2013 року звернувся міський голова Володимир Петрович Удовиченко. Мер Славутича нагородив випускників годинниками із гербом міста. Настанова від батьків випускників прозвучала з вуст Фомичева Юрія Кириловича, депутата міської ради Славутича.
Право покласти квіти до пам’ятних знаків героям Чорнобиля та героям Дніпра було надано кращим випускникам 2013 року. Найщиріші слова вдячності батькам висловила випускниця загальноосвітньої школи № 2, вихованка гуртка «Рожева пантера» Палацу дитячої та юнацької творчості Єлизавета Середа від імені усіх випускників. В її виконанні прозвучала пісня «Мы уходим, чтоб опять вернуться»

За традицією зворушливим і неповторним був легкокрилий вальс у виконанні випускників Славутицького ліцею. У виконанні випускників усіх шкіл та ліцею прозвучала фінальна пісня й слова шани та подяки учителям, батькам, друзям.
Вітай же, рідна Україно!

Славутичан достойну юну зміну!

Випускники! Ви наша гордість і надія!

Ви – злет думок у пошуках Добра.

Нехай здійсниться кожна ваша мрія,

Нехай віщує щастя вранішня зоря!

З’єдналась вся Славутицька громада

У побажаннях Долі на роки.

Усі ми зичимо відверто й радо:

«Хай вам щастить в житті, випускники!»
Переглядів: 492 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz