КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 14:39

Головна » 2012 » Липень » 2 » Звернення міського голови Славутича Володимира Удовиченко та настоятеля Свято-Іллінського храму протоієрея Іоана до громади міста.
10:41
Звернення міського голови Славутича Володимира Удовиченко та настоятеля Свято-Іллінського храму протоієрея Іоана до громади міста.
Шановні колеги! Пропонуємо ознайомитися із зверненням міського голови Славутича Володимира Удовиченко та настоятеля Свято-Іллінського храму протоієрея Іоана до громади міста.

"Шановна громадо, дорогі Славутичани, брати і сестри! 25 років зростає наше прекрасне місто, як символ відродження і надії. Воно, як птах фенікс, повстало після страшної біди, яка не змогла перемогти людські бажання і сподівання.

Страшна Чорнобильська катастрофа забрала життя і здоров’я багатьох людей, але не змогла забрати віру. Люди, які будували Славутич - різної національності, різної культури, об’єднались вірою – вірою в перемогу, вірою в силу Духа, вірою в щасливе майбутнє.

Ми розбудовуємо наше місто, народжуємо все нові і нові традиції з метою створення достойних, добротних та комфортних умов життя для кожного славутичанина.

Не мало часу пройшло від народження ідеї до реалізації проекту монументально-художньої скульптури Білий Ангел Славутича. В основі композиції Білий Ангел, покриваючи своїми крилами все наше місто, опускається на купола храму, як символ благословення для всіх нас.

Основа духовності – це любов, а в основі любові – наша жертовність. Якщо ми стараємося будувати будинки і прикрашати їх, щоб вони були затишні та красиві, то чому ж ми не зможемо прикрасити те, що є основою нашого життя на майбутнє, на вічність

Сьогодні ми наблизились до завершення будівництва Свято-Іллінського храму – нашої духовної скарбниці, яка, без сумніву, буде об’єднувати усі покоління славутичан, утверджуючи моральні та християнські цінності - духовність, людяність, віру, надію і любов.

Ми низько вклоняємось і дякуємо тим, хто своїм натхненням, старанною працею і молитвами допомагає спорудженню храму.

Вельмишановні дорогі славутичани! У нас є унікальна можливість, знову об’єднавшись разом, показати до чого приводить віра і добре серце, продемонструвати, що ми не лише збудували прекрасне місто, але ще й будуємо храми наших душ.

Закликаємо всіх долучитися до завершення будівництва храму і надати посильну допомогу від щирості своєї душі, вложити свою часточку в справу духовного відродження не тільки сьогодення, а й майбутнього.

Шлях до Храму - тернистий, але під силу нам його пройти!

З шаною та повагою, міський голова Славутича Володимир Удовиченко та настоятель Свято-Іллінського храму протоієрей Іоанн"

Реквізити: Українська Православна Церква. Свято-Іллінська церква

ПАТ «Банк «Київська Русь» м.Київ Код банку 319092 р/р 2600390491001 Ідентифікаційний код 25566814
Переглядів: 452 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz