КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 09:06

Головна » 2013 » Травень » 30 » Звернення Славутицького міського голови В.П.Удовиченка з нагоди святкування Дня міста
15:37
Звернення Славутицького міського голови В.П.Удовиченка з нагоди святкування Дня міста
Свій 26 рік народження Славутич зустрічає з об’єднуючою філософією «Славутич мій - мій рідний край, в одну родину всіх єднай!», «Шануймо землю на якій живемо!», «Чуття єдиної Поліської родини!»

Міська влада завжди прагне створювати якнайкращі умови для життя славутичан, долаючи величезні проблеми сьогодення. Нещодавно місто отримало високу нагороду Ради Європи за результатами конкурсу кращих практик місцевого самоврядування в Україні. До фіналу дійшли 24 міста. Із 12 призових - 5 міст районного значення, 8 - обласного. Серед них-дві нагороди у нашого міста.

Славутич достойно переносить виклик долі щодо дострокової зупинки блоків Чорнобильської АЕС, постійної втрати робочих місць, постійного реформування усієї сфери 30-км зони відчуження.

У цій нагороді натхненна самовіддана праця всіх славутичан.

Низький уклін та подяка Вам, шановні славутичани за це!

Звертаючись до молодого покоління, закликаю цінувати своє місто, полюбити його так, як любимо свою сім’ю, свою оселю, свій дім.

Коли кожен відповідатиме за свої дії, тоді і будемо жити зовсім в іншому світі відносин, пам’ятаючи, що шлях до ідеалу – вічний, але сповнений віри і надії.

Ми з вами в єдиній сім’ї територіальної громади. У кожного з нас є свої уподобання, свої погляди, але об’єднує нас в головному - саме місто. Так просто все добре, все напрацьоване перекреслити, знищити і, якщо хочете розтоптати, і так неймовірно тяжко досягати кращого. Треба навчитися цінувати саме життя, цінувати відносини, пам’ятаючи, що все починається, відбувається і завершується у сфері людських відносин та стосунків. У будь-якому питанні можна піти назустріч один одному, а це означає назустріч істині й знайти порозуміння.

Як ніколи, сьогодні Славутич сильний місцевою демократією, згуртованістю територіальної громади і об’єднуючими ідеями. Місто в постійному пошуку і розвитку – нові ідеї, нові проекти, нові плани і при цьому стратегічна мета залишається незмінною - місто має бути завжди конкурентним у всьому, а це залежить від кожного з нас. Зі святом!

Хай усім нам таланить у долі!

З повагою та шаною

міський голова В.П.Удовиченко
Переглядів: 421 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz