КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 05:39

Головна » 2016 » Березень » 11 » Делегація освітян Славутича відвідала Вишгород
11:07
Делегація освітян Славутича відвідала Вишгород

Делегація освітян міста Славутича відвідала місто Вишгород з метою обміну досвідом щодо науково-методичного проекту «Інтелект України». У  2016/2017 н.р. планується відкриття одного 1-го класу за програмою проекту «Інтелект України» у Славутицький ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4. З метою вивчення організаційно-методичних умов для старту проекту у Славутичі завідуюча міським методичним центром управління освіти і науки Старовойтова А.О., директор школи Резан О.М., заступник директора Живець Л.М., учитель початкових класів Лойченко О.В., депутат Славутицької міської ради Чесноков С.М. відвідали один з найкращих навчальних закладів області – Вишгородську районну гімназію «Інтелект».

Славутичани відвідали 4 уроки у 1-му та 4-му класах, провели змістовну робочу зустріч з учителями, адміністрацією гімназії та Вишгородського районного методичного кабінету. Професійна, насичена прикладами та порадами, побажанням успіху проекту у Славутичі зустріч освітян пройшла конструктивно, в атмосфері взаєморозуміння та щирої підтримки.

Відвідані уроки яскраво продемонстрували сутність проекту, яка полягає не в насиченні учнів поглибленими знаннями, а у набутті ними навичок роботи з інформацією, аналізу, гнучкого творчого мислення, самоконтролю та самооцінки, швидких реакцій, раціональної організації навчальної праці; розвитку пізнавальних процесів – сприйняття, пам'яті, мислення, уяви й уваги; розвитку якостей особистості школяра – цілеспрямованості, працелюбності, організованості, охайності, наполегливості, волі.

Переконалися, що над цією технологією працював потужний колектив вчених: проект має серйозний медико-психолого-психіатричний та науково-методичний супровід, завдяки чому зберігається оптимальний баланс психофізичного стану дитини; розроблений авторський комплект зошитів для учнів та методичні рекомендації (із відео супроводом, картами, схемами тощо) для учителів до кожного уроку; систематично проходять курси підвищення кваліфікації для учителів-учасників проекту.

Впродовж усіх відвіданих уроків учні виконували інтерактивні навчальні  вправи, брали участь в музичних паузах з елементами фізичних вправ і танцювальних рухів, застосовувалися релаксуючі елементи. Але головним тут є результат – усміхнені діти, які на очах присутніх опановували значний об’єм знань, не втомлюючись щоразу піднімати руку на будь-яке запитання учителя. Це дійсно вразило й ще раз переконало: «Інтелекту України» у Славутичі бути!

Дякуємо за організацію зустрічі завідуючій Вишгородського районного методичного кабінету Філоненко Г.В., директору Вишгородської районної гімназії «Інтелект» Шубко І.В., заступнику директора гімназії з початкової освіти Оверченко В.В.

Шановні батьки! Якщо ви вважаєте, що ваша дитина допитлива й розумна, якщо ви пов'язуєте майбутнє своєї дитини з інтелектуальною сферою – ми чекаємо на вас. За додатковою інформацією радимо звернутися до Славутицький ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, директор Резан Олена Михайлівна, 2-08-70, 2-06-08.

Переглядів: 272 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz