КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 00:35

Головна » 2012 » Жовтень » 16 » ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ МІСЦЕВОЇ ДЕМОКРАТІЇ – 2012
15:07
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ МІСЦЕВОЇ ДЕМОКРАТІЇ – 2012
Конкурс "Україна в мініатюрі" – своєрідне долучення дитячої аудиторії до цікавого сучасного навчального процесу, до творчої роботи, яка полягає не лише в презентації, а й у власному поглибленні знань із історії рідного краю, вихованні любові й гордості за свою Батьківщину, вмінні висловлювати своє творче бачення культурних пам’яток, історичних подій та видатних особистостей. 
Організатором Всеукраїнського конкурсу є редакція дитячого розважально-пізнавального журналу «Професор Крейд» за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства культури України, Інституту інноваційних технологій та змісту освіти.
Мета й завдання конкурсу
Сприяти розвитку творчих здібностей дітей, нестандартного мислення, вміння бачити незвичайні речі у звичайному оточенні та ділитися побаченим з іншими.
Мотивувати дітей до художнього пізнання світу з метою отримання естетичної насолоди від творів мистецтва та явищ навколишньої дійсності.
Виховувати у дітей морально-естетичні та вольові якості, художньо-естетичні смаки та інтереси, працелюбність, ініціативність, активність та самостійність.
Розвивати образне мислення, асоціативну пам’ять, художню уяву, фантазію під час створення власних образів у конкурсних роботах.
Зміцнювати психологічні та емоційні стосунки між учителем та учнем.
Час проведення конкурсу
Всеукраїнський дитячий конкурс «Україна в мініатюрі» проходить із 1 жовтня 2012 року до 25 січня 2013 року по всіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах України.
Учасники конкурсу
До участі запрошуються учні початкових класів (1-4 класи) загальноосвітніх навчальних закладів віком від 6 до 12 років разом зі своїми вчителями. Також запрошуються вихованці позашкільних навчальних закладів (гуртків, секцій тощо) разом із керівниками. 
Умови участі у конкурсі та інша інформація на сайті журналу "Професор Крейд". Сторінка "Конкурс". 
"Професор Крейд" — яскравий пізнавально-розважальний журнал для дітей від 6 до 10 років. Журнал цікаво, яскраво і доступно розповідає дітям про навколишній світ, дивовижні природні явища та складні наукові поняття. Видання виходить щомісяця, українською мовою зі спеціалізованими сторінками для вивчення англійської.
Переглядів: 450 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz