КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 16:01

Головна » 2016 » Березень » 29 » «Крунк» - дитячий садок який дозволяє дітям бути дітьми
17:21
«Крунк» - дитячий садок який дозволяє дітям бути дітьми

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 6 «Крунк» комбінованого типу – бренд Славутича. «В нашій роботі немає дрібниць. Важливе усе – від порогу і до неба!», – гасло  його колективу. Символом закладу та фірмовим знаком є журавлі, бо «крунк» в перекладі україн­ською мовою означає «журавлик». Будівля «Крунку» – одна з найкрасивіших споруд Славутича, адже має  унікальну архітектуру епохи постмодернізму, з неповторним та оригінальним внутрішнім інтер’єром, дизайном та декором оформленим власноруч працівниками закладу. Споруда дошкільного закладу авторського індивідуального проекту вірменських архітекторів отримала Державну премію СРСР.

Найцінніший ресурс «Крунку» – це його команда. В Крунку творчий і яскравий колектив однодумців, серед яких багато талановитих педагогів, сильних професіоналів і непересічних особистостей. В «Крунку» роблять все, щоб він був не просто дитячим садочком, а стилем життя і способом мислення дорослих і дітей.  

Завдяки щоденній праці, таланту і терпінню працівників сьогодні дошкільний навчальний заклад № 6 «Крунк» – це переможець конкурсу «Кращий заклад освіти Київщини» (1996 рік); переможець конкурсу «Кращий керівник закладу освіти Київщини» в номінації «Завідуючі дошкільними закладами освіти» (2000 рік); лауреат та переможець загальноміської акції «Славутичанин року» у номінації «Вихователь року» (2002, 2007 рік),  у номінації «Кращий навчальний заклад» (2005 рік); у номінації «Кращий методичний кабінет ДНЗ міста» (2006 рік); у номінації «Освітні веб-комунікації»; (2014); переможець та лауреат конкурсу «Збереження навколишнього середовища, озеленення, благоустрій» (2007, 2009, 2010, 2011, 2015); ІІ місце у міському конкурсі «Краща організація роботи психологічної служби ДНЗ», переможець конкурсу «Сходинки зростання» (2010); переможець обласного та Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт дошкільного навчального закладу (2008, 2012).

Щороку в дитячому садку виховується понад 150 дітей дошкільного віку, в тому числі і дітей з порушенням зору. Для малечі оснащені та обладнані: музичний зал, кабінет психолога, «Українська світлиця», «Лекотека», «Сенсорна кімната», фізкультурний зал, басейн, кабінет для фізіотерапевтичного лікування і фітотерапії, інгаляторій, кабінет охорони зору. На базі закладу працює французька школа для дітей спеціалістів фірми «Новарка».

Досвід роботи колективу активно пропагується через Веб-сайт закладу та сторінку закладу у соціальній мережі Facebоok, які є дуже популярними у користувачів.

Однією з пріоритетних інноваційних технологій у роботі дошкільного навчального закладу є метод проектів – спосіб організації самостійної діяльності дітей, спрямований на реалізацію завдань навчального проекту, що включають у собі групові, дослідницькі, пошукові та інші методи. Досить цікавими є традиційні підсумкові та творчі проекти за участю батьків вихованців. Найбільш популярним є проект «Батьківський день», завданням якого є підготовка і проведення майстер-класу батьками з дітьми. Яскраво пройшли проекти «Майстер-шеф. Звідки приходить хліб», «103 - Швидка допомога», «В гості до перекуря», «Лялька-мотанка» , «Квілінг», «Печиво з солоного тіста» тощо.

Колектив творчих педагогів та працелюбних технічних працівників налаштований і далі задовольняти потребу жителів міста в якісному та безпечному вихованні маленьких славутичан. Запрошуємо у «Крунк»!

Адміністрація закладу та Профспілковий комітет.

Переглядів: 280 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz