КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 10:43

Головна » 2016 » Березень » 29 » Найбільша цінність «Марите» – діти
17:26
Найбільша цінність «Марите» – діти

Нещодавно,  дошкільному навчальному закладу № 4 «Марите»  виповнилося 28 років. Сьогодні, як й всі ці роки, 55 працівників дбають про життя, здоров’я і освіту близько 190 малюків віком від двох до семи років.  З 1991 року  заклад має статус санаторного. Тому вся діяльність «Марите» спрямована, передусім, на оздоровчий компонент.

У закладі створено всі умови для збереження і зміцнення здоров’я малюків: є фізіокабінет,  спеціально обладнані спелео та аромакімната і фітобар. Працюють спортивна зала та майданчик, які, до речі, у 2011 році  вибороли перемогу у конкурсі-огляді спортивних майданчиків дошкільних навчальних закладів Київської області. Налагоджено спеціальне харчування, яке забезпечує  постійне очищення дитячого організму. У нашому випадку  такими «очисниками»  стали: структурована вода «Прозора», шроти, висівки, клітковина із зародків пшениці, страви з моркви, буряка, гарбуза, капусти.

У червні 2013 року  розпочато дослідно-експериментальну роботу регіонального рівня за темою: «Формування екологічної компетенції вихованців дошкільного навчального закладу на території підвищеного радіоактивного забруднення». Наразі триває завершальний-узагальнюючий етап. В результаті дослідно-екпериментальної діяльності розроблені, наукового обґрунтовані та апробовані організаційно-педагогічні умови «екологізації» навчально-виховного процесу, що значно підвищує рівень екологічної компетенції наших малюків.

Заклад пишається давніми дружніми стосунками з Посольством Латвії. ЇЇ представники – постійні гості на новорічні свята, День народження закладу і міста. Посольство Латвії подарувало закладу комп’ютери і заклад досі залишається єдиним дитячим садочком Славутича у якого є свій комп’ютерний клас. Успішно працюють й художня студія «Метелик» та кімната народознавства.

Проте, найбільша цінність «Марите» – діти. Ось ними і відрізняється від інших цей дошкільний заклад – таких веселих, кмітливих та щасливих вихованців більше немає у жодному садочку! Й це факт!

Адміністрація закладу та Профспілковий комітет

Переглядів: 325 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz