КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 03:51

Головна » 2016 » Березень » 11 » Наймолодша школа Славутича крокує в ногу з часом
11:05
Наймолодша школа Славутича крокує в ногу з часом

Славутицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 – наймолодша школа міста. У нас молодий колектив, ми виховуємо молоде покоління і прагнемо до всього нового, креативного, перспективного. Нашою метою є виховання громадянських якостей учнів, толерантних, творчих, вільних, самостійних дітей, які вміють робити свій вибір, приймати рішення і бути відповідальними за них. Школа надає повну загальну середню освіту, учні мають можливість здобувати профільну освіту в класах географічного, філологічного, технологічного профілів, а також навчатися за індивідуальною формою.

Заклад працює за проектом «Школа сприяння здоров’ю» та є базовим у Славутичі з упровадження інклюзивної освіти. З 2016/2017 н.р. в школі стартує науково-педагогічний проект «Інтелект України», сутність якого полягає не лише в насиченні дитини поглибленими знаннями, а й набутті нею необхідних навичок роботи з інформацією, аналізу, гнучкого творчого мислення, самоконтролю та самооцінки, раціональної організації навчальної праці, розвитку пізнавальних процесів та якостей особистості школяра.

Колектив школи розуміє важливість реформування освіти і йде в ногу з часом. З 2016 року команду школи відібрано для участі у Всеукраїнській програмі освіти з демократичного громадянства «Демократична школа», що започаткована Європейським Центром ім.Вергеланда (Осло, Королівство Норвегія), Міністерством освіти і науки України і співпраці з Радою Європи та за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії. Програма спрямована на підтримку реформи в українській середній освіті, сприяє демократизації врядування школи, важлива для розвитку громадянських, демократичних та міжкультурних компетентностей у школі.

Осередком інновацій, творчості, відповідального та небайдужого ставлення до всіх подій у школі є методичний кабінет, який у 2015 році визнано переможцем обласного конкурсу-огляду методичних кабінетів.

У школі створено необхідну матеріально-технічну базу для організації всіх занять. Навчальні кабінети підключені до мережі Інтернет через систему Fi-Wi. На базі школи відкрито міський логопункт.

Щорічно школа має переможців олімпіад, призерів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, інших творчих та інтелектуальних змагань. Гордість школи – це переможці олімпіад та обласного етапу конкурсів: Дудка Валерія, Врублевська Вікторія. Вчителі школи  публікуються у фаховій пресі, мають схвалені методичні розробки. 4 вчителів стали переможцями міського етапу конкурсу «Вчитель року», «Класний керівник року», з них – 2 лауреати та 2 учасники обласного етапу: Лойченко О.В., Зінченко В.Г., Білецький П.В. Заклад став переможцем обласного конкурсу-огляду «Кращий психологічний кабінет загальноосвітнього навчального закладу»,  лауреатом обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту сучасної моделі навчального закладу – школи сприяння здоров’ю, лауреатом обласного конкурсу-захисту веб-сайтів, учасником Четвертої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2013».

Наша школа – це творчий колектив однодумців, який здатний вирішувати складні освітні завдання, колектив, який має своє обличчя та досягнення.

Адміністрація Славутицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4

Переглядів: 316 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz