КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 04:31

Головна » 2016 » Червень » 6 » Перший міський фестиваль психології «Psy Factor» відбувся!
11:31
Перший міський фестиваль психології «Psy Factor» відбувся!

02 червня 2016 року пройшов Перший міський фестиваль психології «Psy Factor». Фестиваль організований міським методичним центром з метою сприяння підвищенню психологічної культури учасників навчально-виховного процесу та громадськості міста.

Завданнями Фестивалю є:

  • ознайомлення учасників з сучасними психологічними практиками (методами, методиками, техніками), спрямованими на саморозвиток та самопізнання; 
  • сприяння підвищенню ефективності діяльності працівників психологічної служби системи освіти шляхом популяризації їхньої діяльності;
  • професійне зростання всіх учасників Фестивалю шляхом обміну практичним досвідом.

Фестиваль проводився в новому для міста форматі: протягом одного дня 9 тренерів представили свої майстер-класи. 

Коротко про те, що відбувалося:

  • Ковтуненко Наталія Володимирівна, практичний психолог ДНЗ № 6 "Крунк" представила учасникам авторську  арт-терапевтичну техніку. 
  • Старовойтова Арина Олександрівна, завідуюча методцентру, спілкувалася з  учасниками майстер-класу про те, як оволодіти  мистецтвом бути тут і зараз.
  • Стреж Людмила Василівна, практичний психолог дошкільного навчального закладу «Центр розвитку дитини», провела низку авторських арт-терапевтичних технік, які допомогають бути в гармонії з собою.
  • Тітаровська Ольга Борисівна, практичний психолог Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, спілкувалася  з учасниками щодо того, як долати труднощі взаєморозміння між батьками і дітьми. 
  • Рубан Валентина Володимирівна, практичний психолог ДНЗ № 8 «Теремок», поринала разом з групою в казкові миті життя за допомогою арт-терапевтичних технік.
  • Богдан Наталія Григорівна, практичний психолог дитячого будинку «Центр захисту дітей», спонукала учасників заглянути у себе  за допомогою технік фототерапії.
  • Колесова Ганна Володимиріна, психолог-консультант методцентру, мандрувала разом з учасниками в задзеркалля для того, щоб подивитися звідти на себе і свою професію.
  • Поварніцина-Шевченко Яна Юріївна, приватний практикуючий психолог з м.Чернігова, знайомила групу з поняттям родової системи  та методом генограмми роду.
  • Бродягіна Оксана Юріївна, практичний психолог ДНЗ № 4 «Марите», надихала та переконувала учасників в тому, що малювати та бути творчим може кожен.

Протягом фестивального дня працювала виставка-продаж виробів вихованців Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.  Учасники мали змогу прибдати глечики, мило, іграшки-обереги, чашки та інші вироби дітей з особливими потребами.

Всього у фестивалі взяло участь 37 осіб. Кожен учасник отримав сертифікат.

Від імені організаторів дякуємо учасникам за активність, тренерам за натхнення! Спасибі всім, хто допомагав в  організації цієї події!

Залишити свої відгуки та подивитися більше світлин можна на сторінці фестивалю у фейсбуці https://www.facebook.com/groups/172310044460

Колесова Ганна, організатор фестивалю 

Переглядів: 314 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz