КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 16:19

Головна » 2019 » Серпень » 27 » «ПОДОРОЖ З ПІРАТОМ ДЖЕКОМ».
14:41
«ПОДОРОЖ З ПІРАТОМ ДЖЕКОМ».

  Для вихованців дошкільного навчального закладу № 8 «Теремок» - центру Софії Русової було проведено цікаву, захоплюючу розвагу - «Подорож з піратом Джеком». 

До діток завітав дружелюбний пірат Джек, який запросив малюків у морську подорож для пошуку скарбів. Відправившись в дорогу, діти імітували рухи мореплавців та морських жителів. На своєму шляху малюки долали багато випробувань: «стрибали з купинки на купинку через болото; проходили по місточку через річку, очистили морський берег від сміття». Подолавши усі перешкоди, діти знайшли скарб, який оберігала Русалонька. Перш ніж його віддати, вона запропонувала виконати різноманітні завдання. Для дітей і дорослих Русалонька підготувала цікаві загадки, які були сховані у мушлях. Капітанам піратських команд запропонувала взяти участь у змаганнях на спритність «Регата». Найменші дошкільнята допомогли Русалонці наловити рибки. А хлопчики старших груп продемонстрували морській красуні свою силу та витривалість, перетягуючи канат.

На останок пірат Джек навчив дітлахів та Русалоньку танцювати морський таночок. Вдячна Русалонька подарувала діткам не тільки скриню зі скарбами а й пригостила малят соковитими фруктами з острова «Чунга–Чанга».

Це чудове дійство підготувала музичний керівник Заруденська Лідія Іванівна. У розвазі брали участь педагоги закладу: Руденко Світлана Федорівна, Дорошок Надія Михайлівна, Рубан Валентина Володимирівна. Ролі виконували: пірат Джек – Дуброва Валентина Михайлівна, інструктор з фізкультури; Русалонька – Харченко Світлана Володимирівна, вихователь.

Всі присутні отримали не тільки гарний настрій а й море позитивних емоцій.

 

 

 

 

Переглядів: 182 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz