КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 18:53

Головна » 2016 » Червень » 23 » School summer camp "Rainbow" завершив свою роботу
09:51
School summer camp "Rainbow" завершив свою роботу

Завершив свою роботу мовний літній табір «Веселка»/«School summer camp«Rainbow» у Славутицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Славутицької міської ради.

Протягом двох тижнів у таборі відпочивали й навчалися англійській мові 34 славутицьких дітей від 8 до 12 років, працювала дружня команда з 6 волонтерів та 7 педагогічних працівників школи.

З дітьми працювала волонтерка проекту «GoGlobal camps» Bіllur Irmak (Биллур Ирмак) з Туреччини, адже табір функціонував за підтримки Громадської організації GoGlobal,  Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерства освіти і науки України, компанії Microsoft та Славутицької міської ради, батьківської громади міста. Дякуємо за сприяння роботі табору міському краєзнавчому музею, Дитячій школі мистецтв, студії телебачення «Медіа-Дім», ресторану «Старий Таллінн».

Напередодні закриття табору, 16 червня, відбулася вечірка-пікнік на свіжому повітрі за участі дітей, батьків, волонтерів, вчителів та організаторів. Учасники заходу переглянути фотографії та короткі відео про 2 тижня перебування дітей у «Веселці»; пограли в ігри, руханки, змагання англійською мовою; поспілкувалися, обмінялися ідеями, пропозиціями щодо підсумків роботи табору; послухали концерт молодіжного музичного гурту зі Славутича.

17 червня, в останній день роботи табору, діти відвідали Славутицьку міську раду. Спочатку на вулиці біля мерії малеча весело пограла у рухливі ігри з мером міста Юрієм Фомічовим та секретарем міської ради Володимиром Борисовим, а потім відвідала робочий кабінет міського голови та поспілкувалися з ним про особливості його роботи. По завершенні екскурсії у залі засідань міський голова вручив усім дітлахам заохочувальні сертифікати, а волонтерам та педагогам – подяки.

Сподіваємося, що учасники мовного літнього табору «Веселка»/«School summer camp «Rainbow» отримали найголовніше – мотивацію для подальшого оволодіння іноземною мовою. 

Світлини табору 

Переглядів: 283 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz