КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 15:25

Головна » 2014 » Травень » 8 » «Старти надій»+»Чесна гра»= перемогла Дружба!
16:54
«Старти надій»+»Чесна гра»= перемогла Дружба!

6 травня 2014 року в гостинній спортивній залі Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Старти надій» в рамках проекту «Чесна гра», присвячений святкуванню Дня Перемоги у Другій Світовій Війні. Учасниками заходу були учні 9 класів навчального закладу та Славутицька міська громадська організація «Діти Другої Світової Війни» під керівництвом Рудик Марії Василівни.

Серед почесних гостей свята були директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Божок А.І., член громадської організації «Діти Другої Світової Війни», поетеса Снісар Є.М.

З вітальним словом до учасників «Стартів надій» звернулася Касьяненко Людмила Леонідівна, голова журі змагань, методист міського методичного центру відділу освіти. У журі змагань також працювали Шаніна Л.М. завідуюча відділом молоді та спорту виконкому, та Заставнюк О.О. методист міського методичного центру відділу освіти.

Змагання розпочалось з презентації команд «Друзі» та «Жайворонок». Всі учасники пройшли 14 конкурсів спортивних та інтелектуальних - «Зарядка», «Світлофор», «Зона ризику», «Попелюшка», «Ключник» тощо.

Зі слів Рудик Марії Василівни старші учасники від години змагань «одержали молодість та адреналін», а учні ставились до своїх старших товаришів по команді з великою повагою, душевною любов’ю та ніжністю.

За протоколом змагань обидві команди набрали однакову кількість балів: перемогла ДРУЖБА!

Під час нагородження зі словами привітання виступила завідуюча відділом молоді та спорту Шаніна Л.М. та директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Божок А.І.

Всі учасники одержали призи та солодощі від магазину «Колобок» - пироги! Змагання закінчилось вітальними словами членів організації «Діти Другої Світової Війни» до учнів школи, фотографіями на згадку та чаюванням.

Висловлюємо подяку керівництву та вчителям Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 - директору Резан Олені Михайлівні, вчителям Мовчун Анастасії Олександрівні, Якубець Юлії Анатоліївні, Чубук Ірині Сергіївні за організацію, підготовку та проведення заходу!


 

Касьяненко Л.Л., методист центру.


 

Переглядів: 325 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz