КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 16:49

Головна » 2013 » Травень » 30 » У залі урочистих подій виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулося нагородження обдарованої молоді Славутича
15:33
У залі урочистих подій виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулося нагородження обдарованої молоді Славутича
29.05.2013 у залі урочистих подій виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулося нагородження обдарованої молоді Славутича відзнаками міського голови. Церемонія організована та проведена відділом освіти спільно із відділом у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету Славутицької міської ради.

Відкрив свято «Вальс» у виконанні лауреата та дипломанта Всеукраїнських і обласних конкурсів хореографічний ансамбль «Арабеск" Дитячої школи мистецтв.

У гостинній залі виконавчого комітету зібралися розумники і розумниці Славутича; запрошені на свято поважні гості – працівники виконавчого комітету Славутицької міської ради, ветерани Великої Вітчизняної Війни і учасники ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції, науковці, педагоги, батьки.

Цього року Славутич традиційно має вагомі результати на рівні Київської області та України, на Міжнародних змаганнях. Юні славутичани стають переможцями учнівських олімпіад із навчальних дисциплін, конкурсу-захисту робіт учнів-членів Малої академії наук України, конкурсів читців, фотоаматорів, вокалістів і танцюристів. Славутич працює за проектом Всесвітньої організації охорони здоров'я «Здорові міста», пропагує здоровий спосіб життя, в першу чергу – серед молоді! Вагомими є спортивні досягнення юних славутичан.
У порівнянні із минулими роками показники кількості перемог в олімпіадах, конкурсах, змаганнях, турнірах невпинно зростають! Славутич пишається такими блискучими результатами!

За Славутицькою традицією саме напередодні Міжнародного дня захисту дітей та святкування Дня міста, вшановуються кращі з кращих за високі особисті досягнення. Цьогоріч церемонія нагородження обдарованої молоді Славутича відбувалася вже вдесяте і була присвячена Року творчості.
2013-й рік Президент України Віктор Федорович Янукович оголосив Роком дитячої творчості, що свідчить про надзвичайну турботу держави про обдарованих і талановитих дітей. Про це та про інше зазначив у своєму виступі Володимир Петрович Удовиченко, доктор економічних наук, професор, член Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, міський голова Славутича. Володимир Петрович підкреслив, що дуже важливою є для Славутича міська програма «100 дрібниць», розповів про Конференцію кращих практик місцевого самоврядування, що проходила у м.Ялта. Зазначив, що за результатами Конкурсу, проведеного в рамках Програми Ради Європи «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні», місто Славутич було нагороджено дипломами та відзнаками за перше місце у номінації «Досвід залучення інвестицій і реалізації грантових програм» та третє місце в номінації «Підтримка місцевого підприємництва».
Свято продовжилося привітанням найменших жителів міста – учасників Всеукраїнського конкурсу «Сузір’я талановитих дошкільнят» та загальноміського творчого конкурсу «Чарівний дивосвіт мого дитячого садка». Вперше на святі міським головою були нагороджені зовсім юні обдарування – дошкільнята Славутича, які стали переможцями цих конкурсів.

На виконання рішенням виконавчого комітету Славутицької міської ради від 21.05.2013 № 53 «Про нагородження обдарованої молоді м. Славутича» на святі було вручено 105 нагород у 5 номінаціях:
Медаль «За особисті досягнення» за наукові, творчі, спортивні досягнення;
Ніка «За численні досягнення» в галузі науки, культури, спорту;
Почесна стрічка «Гордість та надія Славутича»;
Відзнака «Інтелектуальна та творча еліта міста Славутича».
Цього року разом із своїми дітьми отримували подяку від міського голови й батьки юних обдарувань.

Учасників свята своїми виступами привітали: лауреат Всеукраїнського конкурсу юних піаністів імені Олени Вериківської Юлія Бура, учениця 7 класу Дитячої школи мистецтв, яка виконала ліричну п’єсу Едварда Гріга «Весною»; Пітік Владислав та Медведєва Анастасія, вихованці Палацу дитячої та юнацької творчості, чемпіони Київської області зі спортивних танців, із запальним «Пасодоблем»; Агафонова Катерина, чемпіонка Київської області з художньої гімнастики; Єлизавета Середа, вихованка вокальної студії «Рожева пантера» Палацу дитячої та юнацької творчості». Ведучею свята була Старовойтова Арина Олександрівна, завідувач міського методичного центру.

Величезна когорта обдарованих дітей Славутича отримала нагороди за свою наукову та творчу діяльність, вагомі спортивні здобутки! Так, дійсно «Славутич – місто дружнє до дитини та сприятливе для підростаючого покоління»! Ми переконуємося, що ці слова підтверджують життєву позицію Славутичан: адже тут дається успішний старт для вдосконалення юних талантів у навчанні, спорті, мистецтві.

Саме так вітає юнь Славутича своє рідне місто з днем народження! Усі ці дитячі таланти, звичайно, виплекані дорослими – педагогами, викладачами, тренерами, батьками. Прийміть від щирої душі наші поздоровлення! Ми пишаємося Вами! Ваша праця достойна Божого благословення й людського визнання!
Переглядів: 430 | Додав: adminslav | Рейтинг: 5.0/1
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz