КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 16:47

Головна » 2012 » Лютий » 28 » Вітаємо колектив ДНЗ № 6 "Крунк" з ІІ місцем Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт «Веб-сайт – обличчя успіху».
17:53
Вітаємо колектив ДНЗ № 6 "Крунк" з ІІ місцем Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт «Веб-сайт – обличчя успіху».
В рамках проведення ХV ювілейної Міжнародної виставки навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2012» підбито підсумки Другого Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт «Веб-сайт – обличчя успіху».

ІІ місце Другого Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт «Веб-сайт – обличчя успіху» у номінації «Веб-сайти позашкільних навчальних закладів» отримав Славутицький дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 6.

Веб-сайт ДНЗ № 6 "Крунк" тут

На конкурс представлено понад 140 робіт: шкільні веб-сайти, веб-сайти позашкільних навчальних закладів (дошкільні заклади, будинки дітей та юнацтва, художні, музичні школи, курси, тощо); веб-сайти вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. (коледжі, технікуми, вищі ПТУ та прирівняні до них навчальні заклади). Голова Правління Інтернет Асоціації України, Голова журі Тетяна Попова наголосила, що при оцінці наданих на конкурс матеріалів, значна увага приділялася якості змістового наповнення веб-сайтів навчальних закладів, зручності їх використання, забезпеченню участі всіх учасників навчального процесу в діяльності закладів освіти, а також послуги, що надаються на веб-сайтах.

Серед членів журі:
Сергій Бронін – Віце-президент Української асоціації фахівців інформаційних технологій»; генеральний директор Асоціації підприємств інформаційних технологій України;
Іван Пєтухов – член Правління ІнАУ, Віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців,
Оксана Дайко – начальник відділу експериментальної педагогіки та управління освітою МОНмолодьспорт;
Наталія Гущина – науковий співробітник відділу інноваційних та інформаційних технологій Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

Метою проведення конкурсу є сприяння вдосконаленню веб-сайтів вітчизняних навчальних закладів, впровадженню у навчальний процес нових зручних інструментів взаємодії всіх його учасників – учнів (студентів, слухачів), викладацького складу, адміністрації навчального закладу, стимулювання ініціативи у цій сфері, акцентування уваги на важливості повного, оперативного та зручного інформування засобами Інтернет про діяльність закладів освіти України.

Призерам вручили дипломи від Міністра освіти і науки, молоді та спорту України ДмитраТабачника, Голови Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимира Семиноженка, а також цінні призи від партнерів конкурсу.

Детальніше на веб-сайті МОНМС тут
Переглядів: 538 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz