КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 00:55

Головна » 2014 » Лютий » 10 » Зустріч учнів з міським головою
14:49
Зустріч учнів з міським головою
В нашому місті стали традицією зустрічі міського голови Володимира Петровича Удовиченко з учнями навчальних закладів та депутатами молодіжної ради «Майбутнє Славутича». Володимир Петрович залюбки ділиться з молоддю власним життєвим досвідом, знаннями та думками щодо розвитку місцевого самоврядування й України в цілому.

Так і 6 лютого 2014 року в затишній читальній залі бібліотечно-інформаційного центру для дітей відбулась зустріч учнів 7 класу Славутицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 з мером міста. Володимир Петрович презентував книги «Вічний пошук істини «Суспільство і влада», «Абетка міського голови», які написані зрозумілою для молоді мовою, та книгу «Від духовної особистості – до моральної держави». «Без сумніву, об’єднуючою національною ідеєю для України могла б стати українська державність і з найважливішими складовими, а саме: Освіта – Наука – Технології – Добробут. … Моральну державу може створити лише відповідне духовне суспільство, об’єднане одними високими спільними ідеями і спроможне нести громадянську відповідальність за свої дії.»

Розмова з юними читачами йшла про вміння будувати дружні людські відносини і стосунки. Саме в цій царині потрібно шукати і знаходити всі відповіді на запитання поставлені самим життям, – так вважає Володимир Петрович. «Одне важливе зауваження: доросла людина повинна і навіть зобов’язана стати громадянином, з почуттям своєї особистої відповідальності і розумінням, що від кожного з нас залежить якому бути світу, якою бути Україні, якому бути маленькому селу, містечку, місту». Формула успіху дуже проста «Ініціатива – Творчість – І натхненна праця!

Заставнюк О.О., методист міського методичного центру.
Переглядів: 370 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz