КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 05:33

Головна » 2014 » Листопад » 14
Відповідна вимога викладена у листі МОН, що підписаний заступником міністра освіти Павлом Полянським та адресований департаментам освіти і науки в регіонах, обласним державним адміністраціям та інститутам післядипломної педагогічної освіти. Реакція міністерства викликана зверненнями педагогічних працівників з приводу надання роз'яснень щодо вимог до здійснення вчителем науково-дослідницької діяльності та пошукової роботи. У Міністерстві освіти наголошують, що перелік завдань, обов'язків і кваліфікаційних вимог, які висуваються до шкільного учителя кваліфікаційними характеристиками професій п ... Читати далі »
Переглядів: 380 | Додав: adminslav | Дата: 14.11.2014

Міністерство освіти планує максимально скоротити кількість навчальних матеріалів для школи, які необхідно грифувати. На цьому наголосив заступник міністра освіти Павло Полянський під час зустрічі із книговидавцями та експертами Інституту інноваційних технологій. Під час зустрічі було обговорено проект нового Положення про грифування навчальної літератури для середньої загальноосвітньої школи. "Гриф надаватимуть лише тим навчальним матеріалам, що є обов’язковими для учня. Необов’язкові компоненти видавець може самостійно розробляти, видавати та, відповідно, нестиме відповідальність за їхню як ... Читати далі »
Переглядів: 344 | Додав: adminslav | Дата: 14.11.2014

Звіти та вибори – це час коли організаційні ланки оцінюють зроблені у звітному періоді та визначаються з пріоритетами та завданнями на перспективу. 7 листопада цього року, на базі Білоцерківської міської організації Профспілки відбувся семінар-практикум, де було розглянуто попередні підсумки звітів та виборів у первинних організаціях. Проведені звіти ті вибори стверджують, що в переважній більшості члени Профспілки підтвердили довіру та повагу обраним профспілковим лідерам, очікуючи, що вони і надалі будуть виразниками та захисниками їх законних прав і інтересів. Учасники зібрання акцентува ... Читати далі »
Переглядів: 392 | Додав: adminslav | Дата: 14.11.2014

11 листопада 2014 року у Львові відбувся круглий стіл з питань внутрішньоспілкової діяльності, Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України. Задля обговорення актуальних питань до Львова прибули керівники обласних організацій освітянської профспілки з усієї України. Розпочав роботу круглого столу Голова Профспілки Георгій Труханов, який окреслив схему заходів наступних днів та поділився думками щодо політичної ситуації в Україні, її впливу на діяльність галузевої профспілки. Впродовж засідання, зокрема, було обговорено проведення звітно-виборних конференцій і територі ... Читати далі »
Переглядів: 340 | Додав: adminslav | Дата: 14.11.2014

Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz