КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 05:54

Головна » 2013 » Листопад » 19 » Свято дитячої творчості у Славутичі
18:39
Свято дитячої творчості у Славутичі
У Кіноконцертному комплексі міста Славутича відбулося справжнє Свято дитячої творчості – звітний концерт Палацу дитячої та юнацької творчості, Дитячої школи мистецтв, Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та Кіноконцертного комплексу.
Вибагливим славутицьким глядачам дійсно було на що подивитися – дитячі творчі колективи презентували краще з кращого. 28 неповторних, яскравих, чудових миттєвостей концерту; близько 220 маленьких артистів й більше 40 дорослих, керівників дитячих колективів, організаторів концерту; величезна кількість батьків вихованців – ось проста статистика свята, проте за нею – щоденний труд, унікальність, творчість кожного його учасника.
Розпочиналося дійство у фойє, де увагу присутніх привертали гуртки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтв, технічного моделювання Палацу дитячої та дитячої та юнацької творчості. Тут можна було побачити виставки робіт вихованців та керівників гуртків «Мрія», «Авіамоделізм». Побачити готові роботи та поспостерігати за роботою майстринь гуртка з техніки валяння «Фантазери», зразкового колективу «Подарунок» у техніці килимарства, взяти участь у майстер-класах гуртка «Шовкова нитка» з виготовлення новорічних ангелочків, гуртка «Жар-птиця» з виготовлення коників. Тому вже перед початком концерту в фоє було шумно, весело та цікаво.
Власне на концерті Палац дитячої та юнацької творчості представляли творчі колективи «Арніка», «РитмМікс», «Рожева пантера», «Театр танцю та моди», зразковий колектив «Славутич-стар». Музичне, хорове, хореографічне, театральне відділеня Дитячої школи мистецтв підготували 15 творчих номерів. Відділення художньої гімнастики Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та шоу-проект «Яскравіше зірок» Кіноконцертного комплексу презентували окремий блок концерту.


Свято творчості справді вдалося, рік дитячої творчості підходить до завершення, але творчість маленьких вихованців була й залишається для Славутича пріоритетом!

фото та детальна інформація на веб-сайті ПДЮТ м.Славутич
Переглядів: 412 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz