КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 04:59

Головна » 2016 » Грудень » 27 » У навчальних закладах відбулись новорічні заходи
10:11
У навчальних закладах відбулись новорічні заходи

На останньому навчальному тижні І семестру традиційно у навчальних закладах відбулисьноворічні заходи: виставки малюнків, конкурс штучних ялинок, новорічні ранки.

У Славутицькій загальноосвітній школі № 1 стало традицією проведення лідерами учнівського самоврядування новорічного заходу для учнів 1-5-х класів «Зима іде – свята веде». Цього року святково і по-домашньому у школі оформили і фойє: є крісло для Святого Миколая, камін та саморобні новорічні віночки та ялинки.

У Славутицькій загальноосвітній школі № 2 в рамках загальношкільного проекту «Новорічний калейдоскоп» провели гру-квест «У пошуках свята», маскарадний хоровод «Зустріч біля ялинки», дефіле Снігуроньок «Зимові красуні», майстер-клас «Святковий декор» і, найцікавіше, спортивні змагання між батьками та учнями «Зимові перегони».

Славутицька загальноосвітня школа № 3 традиційно вітала учнів початкових класів на феєричному новорічному святі. Всі діти були у маскарадних костюмах, танцювали, співали новорічні пісні, грали у сніжки, шукали золоту зірку, а наприкінці заходу отримали новорічні подарунки та святковий настрій. Фінальний вальс дружби танцювали усі: учні, вчителі та батьки. 

У Славутицькій загальноосвітній школі № 4 у фойє працювали виставки дитячого малюнка «Новорічний настрій» та штучних ялинок «Збережи ялинку», серед учнів 8-11 класів проводився фотоконкурс «Зимовий пейзаж». Для учнів 2-6 класів була проведена новорічна вистава «Казкова фейєрія», а учні старших класів взяли участь у новорічній розважальній програмі «Він чи вона?». 

Дякуємо всім за організацію чудових новорічних заходів! Бажаємо гарного відпочинку на зимових канікулах та затишного Нового року! Хай здійсняться Ваші бажання!

Більше фото на нашій сторінці в Фейсбук.

Заставнюк О.О., методист міського методцентру

Переглядів: 261 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz