КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 05:50

Головна » 2022 » Лютий » 18 » Запобігання та протидія дискримінації працюючих студентів на робочому місці
12:25
Запобігання та протидія дискримінації працюючих студентів на робочому місці

Саме за такою назвою 17 лютого 2022 року у Zoom-форматі відбулася презентація інформаційно-просвітницького проєкту Профспілки працівників освіти і науки України спільно з ГО «Інститут громадської освіти та праці» за підтримки Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні. 

Участь у презентації взяли координатори проекту від організацій: Ольга Чабанюк – заступниця Голови Профспілки, Віталій Копиш – голова ГО «Інститут громадянської освіти та праці», Маргарита Литвин – проектна координаторка Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні, Володимир Ковальчук – юрист Підприємства «НМЦ» профспілок та понад 65 голів студпрофкомів закладів вищої освіти, профспілкових лідерів та активістів з усіх областей країни.

Розпочинаючи роботу заходу Ольга Чабанюк поінформувала, що проект розроблено для тих студентів, які поєднують здобуття освіти з роботою чи підробітком, а також профспілкових активістів. 

Ініціатива буде реалізовуватися впродовж 2022 року. Уже заплановано 5 регіональних вебінарів-тренінгів та підсумкова конференція на звершення. Вебінари будуть проведені відповідно до регіонального принципу: 2 – у лютому, 3 – будуть проведені у березні цього року.

Віталій Копиш та Володимир Ковальчук презентували молоді результати опитування працюючих студентів щодо деяких аспектів трудових відносин, яке було проведено у минулому році. За результатами цього опитування було упорядковано онлайн посібник для молоді. 

Маргарита Литвин розповіла про роботу українського представництва Фонду Фрідріха Еберта і підкреслила, що Фонд підтримує молодь, яка працює, у прагненні знати більше про свої права та зуміти не допустити їх дискримінації.

Організатори поінформували учасників заходу про основні етапи проекту. Партнери також планують провести воркшопи, квізи та консультації молоді у питаннях захисту прав на робочому місці. Паралельно йтиме робота над медійною продукцією (відеоролики, плакати, пам’ятки), яка допоможе працюючій молоді краще зрозуміти механізми протидії дискримінації та захисту своїх прав.

Прес-служба Профспілки працівників освіти і науки України

Переглядів: 95 | Додав: adminslav | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz