КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 08:43

Головна » Архів матеріалів
12 березня 2014 року на базі Білоцерківського будинку художньої творчості відбувся очний тур фіналу обласного етапу Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності "Джерело творчості-2014" у номінації "Керівник гуртка".

У фіналі конкурсу брали участь вісім керівників гуртків - 4 науково-технічного напрямку та 4 - соціально-реабілітаційного, серед яких і керівник гуртка "Веселка" Палацу дитячої та юнацької творчості - Богдана Кидиба.

Фінал складався з двох турів - "Презентація" та майстер-клас "Моя методична знахідка". Конкурсанти не давали сумувати ні своїм колегам ... Читати далі »
Переглядів: 353 | Додав: adminslav | Дата: 18.03.2014

17 березня під час обговорення заходів економії в Кабінеті Міністрів України досягнуто розуміння щодо неприпустимості скорочення зарплат і збільшення навантаження вчителям та викладачам.

Міністерство освіти і науки запропонувало інші заходи економії бюджетних коштів, які б не порушували права та соціальні гарантії освітян. Детальний план оптимізації державних витрат буде оприлюднено.
Переглядів: 332 | Додав: adminslav | Дата: 18.03.2014

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, підтримуючи програмні завдання Кабінету Міністрів України щодо створення передумов для всебічної модернізації держави на європейських засадах, запобігання зниженню рівня життя, відновлення у державі законності, посилення правового захисту громадян, забезпечення безумовного дотримання прав громадян на отримання якісної освіти, припинення практики необґрунтованого закриття шкіл, висловлює глибоку стурбованість окремими заходами, запропонованими Міністерством фінансів у пропозиціях до проекту Плану заходів з реалізації Програми діяльності Кабінету ... Читати далі »
Переглядів: 387 | Додав: adminslav | Дата: 18.03.2014

13 березня 2014 року з візитом солідарності до Києва прибула делегація керівництва Інтернаціоналу Освіти, лідери найбільших освітянських профспілок США, Великобританії, Польщі, Болгарії.

Місія екстреного візиту – зустріч з представниками Профспілки працівників освіти і науки України з метою обговорення актуальних питань подальшої діяльності профспілки освітян в сучасних.

Інтернаціонал освіти представляли: Фред Ван Левен – Генеральний секретар Інтернаціоналу освіти, Мартін Рьомер – Європейський директор Європейського комітету профспілок освіти, Ренді Вайнгартен – Голов ... Читати далі »
Переглядів: 301 | Додав: adminslav | Дата: 17.03.2014

Європейський комітет профспілок освіти із величезним занепокоєнням спостерігає за розвитком подій в Україні, – йдеться у листі європейського директора Комітету Мартіна Рьомера до Голови Профспілки працівників освіти і науки України Георгія Труханова.

ЄКПО підтримали проект угоди про партнерство між Україною та ЄС як засіб більш тісної співпраці і необхідний крок для реформи економіки України.

Також Європейський комітет профспілок освіти наголошує, що у жодному разі будь-які політичні суперечки не можуть виправдати використання урядом зброї проти власних громадян. І сп ... Читати далі »
Переглядів: 333 | Додав: adminslav | Дата: 17.03.2014

Профспілка працівників освіти Lararforbundet, яка представляє 230 000 вчителів Швеції, висловлює свою підтримку та солідарність з українськими вчителями та членами Профспілки працівників освіти і науки України.

Lararforbundet висловлює найщиріші побажання мирного вирішення політичної ситуації та якнайшвидшого відновлення діяльності Профспілки.
Лист солідарності та підтримки

Профспілка працівників освіти Lärarförbundet, яка представляє 230 000 вчителів Швеції, висловлює свою підтримку та солідарність з українськими вчителями та зокрема з членами Профспілки праці ... Читати далі »
Переглядів: 363 | Додав: adminslav | Дата: 17.03.2014

У неділю 9 березня 2014 року у Славутичі відбулися урочистості з нагоди 200-ої річниці з дня народження Тараса Шевченка.

Напередодні у кожному закладі освіти і культури були відкриті виставки-ілюстрації на відомі твори Тараса Шевченка. Свої кращі роботи юні майстри Палацу дитячої та юнацької творчості та Дитячої школи мистецтв, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів присвятили творчості народного співця. 7 березня відбувся єдиний тематичний урок «Шевченкове слово і досі живе…», у січні – лютому проведені відкриті огляди занять, уроків, виховних годин в рамках роботи мі ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Додав: adminslav | Дата: 13.03.2014

До уваги славутичан! За підтримки міського голови В.П. Удовиченка у Славутичі відбудеться благодійна акція для фінансової і моральної підтримки екіпажу підшефного корабля «Славутич» ВМС України.

Запрошуємо на центральну площу міста 16 березня (неділя) о 13.00 на участі у популярному українському телевізійному проекті «Караоке на майдані» (ведучий Ігор Кондратюк)
Переглядів: 392 | Додав: adminslav | Дата: 13.03.2014

Міністерство освіти і науки відкликало лист, яким було встановлено обмеження на використання навчальної літератури у навчально-виховному процесі. Про це йдеться у рішенні освітнього відомства від 5 вересня 2013 року.

У Міністерстві освіти звертають увагу на те, що у навчально-виховному процесі може використовуватися навчальна література, яка має відповідний гриф міністерства або схвалення для використання у загальноосвітніх навчальних закладах. Зазначена інформація має бути доведена до відома керівників навчальних закладів, вчителів, батьків та учнів.

Як відомо, на по ... Читати далі »
Переглядів: 357 | Додав: adminslav | Дата: 13.03.2014

На першій прес-конференції 4 березня 2014 року було оголошено про пріоритети діяльності нового керівництва МОН. Головне завдання Міністерства – сприяти досягненню навчальними закладами найвищої якості освіти, ліквідувати щоденний контроль, відмовитися від репресивних функцій, перейти на засади партнерської співпраці із закладами освіти.

У рамках програми діяльності Кабінету Міністрів України на 100 днів Міністерство освіти і науки розробило свій план дій, котрий можливо розпочати і частково виконати за цей короткий період.

Прозорість нашої роботи та врахування думки г ... Читати далі »
Переглядів: 370 | Додав: adminslav | Дата: 11.03.2014

« 1 2 ... 145 146 147 148 149 ... 175 176 »
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz