КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 07:35

Головна » Архів матеріалів
26 квітня 2012 року відбулось чергове засідання президії ради обласної організації Профспілки.
На президії розглянуто планове питання “Про забезпечення контролю за дотриманням чинного законодавства щодо ведення статутної, ділової документації і трудових книжок працівників у Вишгородській та Іванківській районних організаціях Профспілки”. Прийнято постанову з цього питання.
На засіданні підведено підсумки огляду-конкурсу Web-сайтів організаційних ланок обласної профорганізації.
За висновками конкурсної комісії переможцями конкурсу визнані сайти:
- І місце - Києво-Свя ... Читати далі »
Переглядів: 483 | Додав: adminslav | Дата: 04.05.2012

19 квітня 2012 року підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт дошкільного навчального закладу.

З метою підтримки діяльності сучасного дошкільного навчального закладу, сприяння розширенню мережі інформаційних ресурсів для формування єдиного інформаційного середовища системи дошкільної освіти Міністерством освіти і науки, молоді та спорту проведено Всеукраїнський конкурс на кращий веб-сайт дошкільного навчального закладу.

Участь у фінальному етапі взяли понад 80 дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів та центрів розвитку дитини ... Читати далі »
Переглядів: 620 | Додав: adminslav | Дата: 23.04.2012

18 квітня 2012 року у залі засідань виконавчого комітету Славутицької міської ради відбулася І науково-практична конференція учнів 8-11 класів «Славутич – погляд у майбутнє», присвячена 25-річчю утворення міста Славутич.

Метою проведення заходу є духовний, творчий, інтелектуальний розвиток учнів; виховання в учнівської молоді патріотичних почуттів, любові до рідного міста, шанобливого ставлення до його історії; залучення інтелектуально та творчо обдарованої молоді до науково-дослідницької діяльності.

Основні завдання конференції: виявлення та підтримка обдарованих діт ... Читати далі »
Переглядів: 474 | Додав: adminslav | Дата: 23.04.2012

12 квітня 2012 року на базі КОІПОПК відбулася науково-практична конференція для педагогічних працівників закладів і установ освіти області, які реалізують українсько-польський проект «Лідери освітніх ініціатив». У науково-практичній конференції для педагогічних працівників закладів і установ освіти області, які реалізують українсько-польський проект «Лідери освітніх ініціатив» взяли участь 25 шкільних лідерів змін, регіональні тренери проекту: Довгань Андрій Іванович, старший викладач кафедри педагогічної майстерності, кандидат географічних наук, Пєтушкова Лариса Антонівна, завідуюча центром п ... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: adminslav | Дата: 23.04.2012

Зустріч була присвячена Року соціальної справедливості, соціальним ініціативам, проголошеним Президентом України В.Ф.Януковичем, і проходила 4 квітня у великій залі Броварської районної державної адміністрації. У ній взяли участь заступник Голови ФПУ С.М.Кондрюк, керівник апарату ФПУ З.М.Васильова. Перед початком було продемонстровано документальний фільм, присвячений темі організаційного зміцнення профспілок. Учасники зустрічі мали можливість ознайомитися з основними напрямами діяльності Київської облпрофради зі стендів, які були встановлені у фойє перед залою засідань.

Відкрив з ... Читати далі »
Переглядів: 457 | Додав: adminslav | Дата: 23.04.2012

04 квітня 2012 року у приміщенні конференц-зали міського методичного центру відділу освіти відбулося урочисте відкриття традиційної педагогічної виставки "Освіта Славутича-2012" для керівників закладів освіти міста та їх заступників, спеціалістів відділу освіти та усіх зацікавлених осіб. Мета виставки - це презентація кращого педагогічного досвіду закладів освіти, педагогічних працівників, підвищення інтересу громадськості до проблем освіти, поширення і впровадження кращих надбань та інноваційних пошуків педагогічних колективів. < ... Читати далі »
Переглядів: 486 | Додав: adminslav | Дата: 11.04.2012

9 квітня ц.р. відбулося засідання Спільного представницького органу всеукраїнських профспілок і профоб’єднань для ведення колективних переговорів та соціального діалогу на національному рівні.

Головував під час засідання керівник СПО профспілок, Голова ФПУ Ю.М.Кулик. У роботі взяли участь перший заступник керівника СПО профспілок, заступник Голови ФПУ Осовий Г.В., заступник керівника СПО профспілок, керівник Робочої групи з контролю за виконанням Генеральної угоди, заступник Голови ФПУ Кондрюк С.М., заступник керівника СПО профспілок, голова Профспілки Національної академії наук У ... Читати далі »
Переглядів: 538 | Додав: adminslav | Дата: 11.04.2012

04 квітня 2012 року у приміщенні конференц-зали міського методичного центру відділу освіти відбулося урочисте відкриття традиційної педагогічної виставки "Освіта Славутича-2012" для керівників закладів освіти міста та їх заступників, спеціалістів відділу освіти та усіх зацікавлених осіб. Мета виставки - це презентація кращого педагогічного досвіду закладів освіти, педагогічних працівників, підвищення інтересу громадськості до проблем освіти, поширення і впровадження кращих надбань та інноваційних пошуків педагогічних колективів.

Постійні перетворення, зміни що відбуваються в украї ... Читати далі »
Переглядів: 539 | Додав: adminslav | Дата: 06.04.2012

З другого квітня поточного року розпочав свою роботу освітній портал РЕDРRЕSА.СОМ. державного інформаційно-виробничого підприємства видавництва «Педагогічна преса», шо належить до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Одне з головних завдань порталу - своєчасне надання достовірної інформації із офіційних джерел професійному середовищу та громадськості.

Основні розділи порталу: «Освіта України online, «В сучасній школі», «Навчальні заклади», «Науковий світ» та «Гарячі новини», які в свою чергу поділяються на підтеми.

Кожен ... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: adminslav | Дата: 06.04.2012

Без здоров’я і мудрість незавидна, і мистецтво бліде, і сила в’яне, і багатство без користі, і слово без сили.

Герофіл

Всесвітній день здоров’я відзначається в день створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, устав якої було прийнято 7 квітня 1948 року. На сьогодні до цієї події підключилися двісті країн, які зробили свій вибір на користь здоров’я людей.

Україна була однією із перших таких країн – ще в 1948 р. відбулося підписання відповідних угод, а після отримання незалежності у 1991 році вона поновила свій договір.

А щорічне провед ... Читати далі »
Переглядів: 954 | Додав: adminslav | Дата: 06.04.2012

« 1 2 ... 166 167 168 169 170 ... 175 176 »
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz