КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Славутицька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України 
ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 
Федерація Профспілок України 
Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради 
Міський методичний центр 

Форма входу


Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 09.05.2024, 19:40

Головна » Архів матеріалів
7 грудня 2011 року на базі міського методичного центру пройшло перше засідання «Школи молодого педагога». Серед слухачів присутніми були: вихователі, інструктори з фізичної культури, музичні керівники, стаж роботи яких становить три роки.
Керівник Школи - Терещенко Ірина, познайомила присутніх з програмою роботи засідання, а саме: розглядалися методичні засади щодо організації роботи педагога-наставника в дошкільному навчальному закладі, ознайомилися із законодавчою базою українського дошкілля, обговорили етапи входження молодого спеціаліста в професію.
Керівник Школи розповіла п ... Читати далі »
Переглядів: 553 | Додав: adminslav | Дата: 08.12.2011

Щороку 10 грудня міжнародне співтовариство відзначає День прав людини. В цьому році ця дата відзначатиметься 63-й раз. Саме цього дня у 1948 році Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну декларацію прав людини, яка є основою міжнародних стандартів у сфері прав людини.
Цей день відзначається як з метою пропаганди загальної декларації прав людини, так й для того, щоб нагадати про численні порушення прав людини, зокрема у сфері охорони праці. Визначальною ознакою будь-якої правової держави є дотримання права працюючої людини на безпечні умови праці, а також показником рівня розвитку грома ... Читати далі »
Переглядів: 597 | Додав: adminslav | Дата: 08.12.2011

У спортивному комплексі „Олімпієць” 25.11.2011 змагалися учні 8 класів загальноосвітніх закладів м. Славутича. Змагання проходили під патронатом міського голови Володимира Удовиченко. Всі команди проявили силу волі, наполегливість, спритність, командний дух.
Змагання були яскравим завершенням місячника „Молодь обирає здоров’я” і були спрямовані на пропаганду здорового способу життя серед школярів, популяризацію доступних видів спорту, підтримку учнівських ініціатив та розвиток активних форм дозвілля молоді.
Організатори підготували ряд цікавих конкурсів: „Переправа”, „Транспортув ... Читати далі »
Переглядів: 586 | Додав: adminslav | Дата: 30.11.2011

22 листопада в Київській обласній раді профспілок відбулася зустріч голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка, голови Федерації Профспілок України Юрія Кулика з профспілковим активом області за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації.
Відкриваючи роботу засідання, Валентин Кононенко надав інформацію щодо вдосконалення роботи профспілок області з соціально-економічного захисту членів профспілок у питаннях оплати праці, повернення боргів із заробітної плати, охорони праці, ведення соціального діалогу з органами виконавчої влади та роботодавців на всі ... Читати далі »
Переглядів: 516 | Додав: adminslav | Дата: 30.11.2011

18 листопада, Голова ФПУ Юрій Кулик зустрівся з представниками регіональних засобів інформації – 52 обласних та районних друкованих видань. Обраний 14 листопада лідер українських профспілок охарактеризував ситуацію, яка склалася навколо ФПУ та визначив першочергові завдання Федерації, відповів на запитання журналістів.

«Ситуація, що яка сьогодні склалася навколо ФПУ, дуже складна, - зазначив Юрій Кулик. - В основі її – протистояння, що виникло протягом останнього року, у відносинах органів державної влади, правоохоронних структур із ФПУ, підприємствами та організаціями, створених ... Читати далі »
Переглядів: 542 | Додав: adminslav | Дата: 21.11.2011

У зв’язку із зростанням захворюваності на грип, гострі респіраторні інфекції та з метою здійснення належного контролю за станом здоров'я учнів, педагогів, дотримання санітарно-епідеміологічного режиму Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України направлено листа Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, управлінням освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій з рекомендаціями щодо дотримання санітарно-епідеміологічного режиму у школах та діяльності навчальних закладів в період можливих карантинів.

... Читати далі »
Переглядів: 614 | Додав: adminslav | Дата: 16.11.2011

Рада Федерації профспілок України на своєму засіданні 11 листопада ц.р. обрала Головою Федерації Профспілок України Кулика Юрія Миколайовича.
Переглядів: 499 | Додав: adminslav | Дата: 16.11.2011

У актовій залі Школи мистецтв (І корпус) 9 листопада 2011 року о 15.30 пройде традиційне свято до Дня української писемності та мови, на якому будуть нагородженні переможці та призери ХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, переможці та призери І Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, а також вчителі, які готували їх до участі в конкурсах.
Переглядів: 511 | Додав: adminslav | Дата: 08.11.2011

З 1995 року 16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності «з метою мобілізації громадськості, звернення уваги на небезпеки, приховані у нетерпимості, зміцнення прихильності і активізації дій на підтримку поширення ідей толерантності …». Цього дня за традицією у різних країнах світу проводяться акції, спрямовані проти екстремізму, різноманітних форм дискримінації та проявів нетерпимості.
Толерантність (від лат. tolerantia – терпіння) – особливості поведінки та способу життя інших, що проявляється у терпимості до чужого способу життя, поведінки, звичаїв, почуттів, ідей, вірува ... Читати далі »
Переглядів: 1451 | Додав: adminslav | Дата: 04.11.2011

28 жовтня 2011 року за участі Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника відбулося урочисте відкриття пленарного засідання ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти.

У з’їзді брали участь майже 1000 делегатів з усіх областей України – представники освітянської галузі, яких обрано на регіональних конференціях, урядовці, народні депутати України, представники міністерств та відомств, громадських організацій та центральних та регіональних засобів масової інформації. у роботі з'їзду також брали участь й освітяни міста Слав ... Читати далі »
Переглядів: 532 | Додав: adminslav | Дата: 31.10.2011

« 1 2 ... 171 172 173 174 175 176 »
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz